Werken bij Essent betekent werken in een open en informele sfeer en een dynamisch en inspirerend werkklimaat. We hechten grote waarde aan de juiste werk-privébalans en zorgen dat we jou daarin ondersteunen. Klanten rekenen op je. Want Essent levert slimme, handige energieoplossingen voor nu en in de toekomst.

Essent levert elektriciteit en gas aan zo’n 2 miljoen huishoudens en bedrijven, deels zelf geproduceerd. Er werken ongeveer 3000 mensen, verspreid over verschillende afdelingen en locaties. Als onderdeel van RWE ligt er een prachtige internationale markt voor je open.

We doen graag een beroep op je creativiteit, betrokkenheid en persoonlijke verantwoordelijkheid, in welke functie dan ook. Wij willen de best presterende én klantvriendelijkste energiedienstverlener van Nederland zijn. En daar zoeken wij de beste mensen voor: mensen met de ambitie en drive om het verschil te maken. Lever jij dat ene simpele, maar geniale idee? Kom maar op!  

Alle vacatures

Wat biedt Essent?

Bij Essent doen we aan 'Het nieuwe werken'. Wij noemen dat @nders werken. Zodat je werk en privé goed kunt combineren. Ons kantoor is vooruitstrevend en heeft hiervoor de Winning Workplace Award ontvangen. Daarnaast vind je in ons prima arbeidsvoorwaardenpakket uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden voor persoonlijke groei.

> @nders werken
> Beste werkplek

Werken bij Essent?

Interesse om bij ons te werken? Bekijk dan onze actuele vacatures. Of kijk naar de startersmogelijkheden voor trainees of een stage.

> Vacatures
> Startersmogelijkheden

Pas jij bij Essent?

Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten of een organisatie bij je past, of je je op je plek zult voelen binnen een bedrijf en bij je collega's. Doe de test! En je weet het meteen.

> Test jezelf: pas jij bij Essent?