Werken bij Essent betekent werken bij innogy SE. Een leidend Europees energiebedrijf. Onze ambitie is om bestaande en nieuwe klanten, innovatieve en duurzame producten aan te bieden die hen helpen om efficiënter met energie om te gaan en hun kwaliteit van leven en werken te verhogen.

Met ruim 2200 medewerkers levert Essent elektriciteit en gas (deels zelf duurzaam geproduceerd) aan zo’n 2 miljoen huishoudens en bedrijven. Wij hebben de overtuiging dat mensen pas het maximale uit zichzelf halen als ze zich helemaal thuis voelen. Een goeie werksfeer, de wil om continu te verbeteren en de mogelijkheid om te kunnen werken waar je bent, zijn voor Essent de ingrediënten om iedere dag het verschil te maken voor onze klanten.

Alle vacatures

Wat biedt Essent?

Bij Essent doen we aan 'Het nieuwe werken'. Wij noemen dat @nders werken. Zodat je werk en privé goed kunt combineren. Ons kantoor is vooruitstrevend en heeft hiervoor de Winning Workplace Award ontvangen. Daarnaast vind je in ons prima arbeidsvoorwaardenpakket uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden voor persoonlijke groei.

> @nders werken
> Beste werkplek

Werken bij Essent?

Interesse om bij ons te werken? Bekijk dan onze actuele vacatures. Of kijk naar de startersmogelijkheden voor trainees of een stage.

> Vacatures
> Startersmogelijkheden

Pas jij bij Essent?

Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten of een organisatie bij je past, of je je op je plek zult voelen binnen een bedrijf en bij je collega's. Doe de test! En je weet het meteen.

> Test jezelf: pas jij bij Essent?