Bij het kiezen van een werkgever is de werkomgeving erg belangrijk. We zijn daarom erg trots dat Essent in 2013 de Winning Workplace Award heeft gewonnen: de verkiezing van het meest vooruitstrevende kantoor.  

De jury keek onder andere naar het gebouw, de ligging, de werkplekken en de manier waarop er een open en innovatieve cultuur voor de medewerkers wordt gecreëerd. Ons kantoor in Den Bosch viel op door de variëteit aan werkplekken: van treincoupés, oorstoelen en rode telefooncellen tot espressobar, brainstormbanken en flitsplekken. 

Ook thuiswerken belangrijk

Essent dankt de overwinning niet alleen aan het kantoor in Den Bosch. De jury was ook gecharmeerd van de manier waarop we onze medewerkers ondersteunen in Het Nieuwe Werken. Essent verzorgt voor alle medewerkers een thuiswerkplek die van alle gemakken is voorzien, zoals een bureau en bureaustoel maar ook IT- en telecomfaciliteiten. Op die manier wordt werken vanuit huis optimaal ondersteund. 

Winnen = in de jury

De Winning Workplace Award is een initiatief van vastgoedbedrijf Jones Lang LaSalle. De prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan kantoorgebruikers die vooruitstrevend en innovatief zijn op het gebied van huisvesting. In 2015 maakt Essent deel uit van de jury en zal een nieuwe winnaar de prijs in ontvangst nemen. 

Werken bij Essent?

Interesse om bij ons te werken in dit prijswinnende kantoor? Bekijk dan onze actuele vacatures. Of kijk naar de startersmogelijkheden voor trainees of een stage.

> Vacatures

> Startersmogelijkheden