Arbeidsvoorwaarden

Essent biedt werknemers prima arbeidsvoorwaarden. In 2013 namen we vol trots de Winning Workplace Award in ontvangst, een prijs waar we nog steeds erg trots op zijn. Deze prijs bevestigt dat Essent investeert in mensen, maar ook in een werkomgeving waar iedereen zich prettig voelt.  

Beloning

Het salaris bij Essent is zeer concurrerend. Je salaris is afhankelijk van de schaal van de functie. Daarnaast zijn er arbeidsvoorwaarden over onder andere korting op producten van Essent, een bijdrage in je ziektekostenverzekering, een levensloopbijdrage en het betalen van 70% van je pensioenpremie. Verder heb je Flexible Benefits waarin je zelf je arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Zo bepaal je deels zelf wat jouw arbeidsvoorwaarden zijn.

Reizen

Essent stimuleert reizen met openbaar vervoer, hiervoor krijg je een NS Business Card. Reizen met de trein (woon-werk of dienstreizen) vanaf 50 kilometer mag in de eerste klas. Steeds meer Essent-locaties zijn goed bereikbaar met de trein.

Ontwikkelingsbudget

Bij Essent willen we je ondersteunen in je ontwikkeling. Hier zijn verschillende regelingen voor. Opleidingen worden volledig of gedeeltelijk in tijd en geld vergoed. Met een jaarlijks persoonlijk ontwikkelingsbudget kun je zelf bepalen welke opleidingen passen bij jouw loopbaanwensen. 

Gezondheidsbeleid

Essent vindt het belangrijk dat je gezond aan het werk kunt. Daarom bieden we een collectieve zorgverzekering, een werkgeversbijdrage voor een aanvullende zorgverzekering, en een bijdrage in de premie voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een intern fitnesscentrum in het hoofdkantoor in Den Bosch. 

Werktijden en thuiswerken

Essent hecht veel waarde aan een optimale werk-privébalans. Je beschikt over een ruime hoeveelheid verlof en ADV, is werken in deeltijd mogelijk en kun je natuurlijk gebruik maken van ouderschapsverlof en diverse vormen van zorgverlof. Dankzij @nders werken kun je tijd- en plaatsonafhankelijk werken, waardoor je zowel thuis als op kantoor alle faciliteiten hebt om je werk goed te kunnen doen.

> @nders werken

Werken bij Essent?

Interesse om bij ons te werken? Bekijk dan onze actuele vacatures.

> Vacatures