Bij Essent werken we @nders: onze manier van ‘Het Nieuwe Werken’. Het biedt Essenters de mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken en hun werk op een efficiënte en effectieve manier uit te voeren. @nders werken geeft je flexibiliteit in jouw werk. Het draait allemaal om vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbondenheid.  

In de praktijk

Bij @nders werken denk je vooraf na over waar, wanneer en hoe je het beste je werk kunt doen. Kies de tijd die je uitkomt en de plaats die past bij het werk. Dat kan op kantoor, thuis of bijvoorbeeld bij een collega zijn. Essent faciliteert dit met een laptop en mobiele telefoon, werkplekken door het hele land en passende vergoedingen. Met collega’s en leidinggevende maak je afspraken: over vaste kantoordagen, bereikbaarheid en resultaten. We sturen en beoordelen dan ook op output, niet op zichtbaarheid. Je bent vrij om zelf te bepalen hoe je jouw doelstellingen realiseert.  

Interesse om het @nders werken bij ons te ervaren? Solliciteer! Bekijk onze actuele vacatures om te zien of er een passende vacature is.

> Vacatures