Onze recruiters

Maak kennis met de recruiters van Essent. In dit overzicht zie je wie voor welke vacatures verantwoordelijk is. 

Dominique Rooswinkel Dominique Rooswinkel
Tel: +31 (0)6 25655867
LinkedIn Mail

Dominique Rooswinkel


Senior Recruiter - Commercial Planning & Marketing(CP&M), Retail Energy Management (REM), Formule Management (FM) en Innovatie.

Sinds september 2015 ben ik werkzaam voor Essent als Senior Recruiter. Ik haal veel energie uit het vinden van de juiste kandidaat voor mijn vacatures. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor een aantal projecten binnen recruitment om onze processen te optimaliseren en continu te verbeteren. Binnen Essent werken veel mensen die een enorme passie hebben voor het eigen vakgebied, dat vind ik erg gaaf om te zien. Persoonlijk heb ik een grote passie voor recruitment en ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen aan dit mooie bedrijf.

Marielle de Koning Marielle de Koning
Tel: +31 (0)6 11770385
LinkedIn Mail

Marielle de Koning


Senior Recruiter / Team Coördinator 


Ik werk sinds april 2014 voor Essent en ik ben verantwoordelijk voor een aantal recruitment gerelateerde projecten. Vanaf september 2015 ben ik als Team Coördinator tevens verantwoordelijk voor alle team-overkoepelende zaken. Wat mij aanspreekt in het werken bij Essent is het dynamische karakter van de organisatie en de professionele uitdagingen die dit met zich meebrengt. Daarnaast voel ik een klik met de mensen die er werken. We hebben een gezamelijke drive om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Kortom, een prettige organisatie met mooie uitdagingen waar ik graag mijn steentje aan bijdraag!

Nicole Goudman Nicole Goudman
Tel: +31 (0)6 21292741
LinkedIn Twitter Mail

Nicole Goudman


Senior Recruiter - Consumer Operations, House in Order, Innogy Consulting en Renewables

Sinds 1 november 2016 ben ik binnen Essent als Senior Talent Recruiter werkzaam. Een afwisselende functie waarin ik continu op zoek ga naar het beste talent voor Essent. Mijn ervaring van de afgelopen jaren in recruitment komt hier zeker goed van pas! Ik ben binnen Essent verantwoordelijk voor de instroom van nieuw personeel binnen Consumer Operations, House in Order, Innogy Consulting en Renewables. De dynamische omgeving, leuke collega’s en de mate van vrijheid die je krijgt om jezelf te ontwikkelen maken Essent een fijne organisatie om voor te werken!

Luuk van Neerven Luuk van Neerven
Tel: +31 (0)6 11 38 08 47
LinkedIn Twitter Mail

Luuk van Neerven


Interim Recruiter - Consumer Operations, House in Order, Innogy Consulting en Renewables

Het zetten van een volgende carrièrestap en het wisselen van werkgever is voor veel mensen een belangrijk moment in hun leven. Om daar als Recruiter deel van te mogen uitmaken, is iets dat mij enorm aanspreekt in het vak. En die rol uitvoeren bij een mooi bedrijf als Essent in een enorm dynamische en innovatieve markt, zorgt dat ik sinds 1 juni 2017 met veel enthousiasme gestart ben. Binnen Essent ben ik verantwoordelijk voor de instroom van nieuw personeel binnen Consumer Operations, House in Order, Innogy Consulting en Renewables. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden binnen Essent, aarzel niet en neem contact met me op!

Lucien Hermes Lucien Hermes
Tel: +31 (0)6 11 74 48 13
LinkedIn Mail

Lucien Hermes


Interim Recruiter – Finance, HR, Legal & Compliance, Communicatie, Business Services

Trots ben ik om als Recruiter voor Essent te kunnen werken. Als ondernemer word ik elke dag weer uitgedaagd om creatief te zijn en lef te tonen om de juiste talenten voor Essent te vinden. Het laten groeien van mensen, teams en organisaties geeft mij energie. Essent is niet alleen een sterke werkgever maar ook sterk in het binden en boeien van mensen. Mijn aandachtsgebieden vanaf 1 juni 2017 binnen Essent zijn HR, Risk, Corporate Affairs, Legal en compliance, Finance, IT/ Business services en Powerhouse in Almere. Wil jij investeren in groei binnen Essent? Maak het verschil, doe de test en solliciteer!

Rico van der Kooij Rico van der Kooij
Tel: +31 (0)6 21 36 46 87
LinkedIn Mail

Rico van der Kooij


Interim Recruiter - Essent IT

Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Essent en ben ik verantwoordelijk voor het vinden van de juiste mensen voor Essent IT. Naast de dagelijkse recruitment activiteiten, ben ik als Project Lead verantwoordelijk voor diverse recruitment projecten bij Essent IT. Dit doe ik met heel veel plezier, omdat het ook echt leuk is om bij Essent IT te werken. Essent biedt vele mogelijkheden voor ontwikkeling en er liggen heel veel kansen om jouw ambities waar te maken. Ik help jou dan ook graag om inzicht te krijgen, in wat Essent IT voor jou kan betekenen.

Heb je vragen over de rol van Klantadviseur in ons Klant Contact Centrum of in de winkels van Media Markt? Lees dan hier verder.