Onze recruiters

Maak kennis met de recruiters van Essent. In dit overzicht zie je wie voor welke vacatures verantwoordelijk is. 

Dominique Rooswinkel Dominique Rooswinkel
Tel: +31 (0)6 25655867
LinkedIn Mail

Dominique Rooswinkel


Senior Recruiter - Commercial Planning & Marketing(CP&M), Retail Energy Management (REM), Formule Management (FM) en Innovatie.

Sinds september 2015 ben ik werkzaam voor Essent als Senior Recruiter. Ik haal veel energie uit het vinden van de juiste kandidaat voor mijn vacatures. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor een aantal projecten binnen recruitment om onze processen te optimaliseren en continu te verbeteren. Binnen Essent werken veel mensen die een enorme passie hebben voor het eigen vakgebied, dat vind ik erg gaaf om te zien. Persoonlijk heb ik een grote passie voor recruitment en ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen aan dit mooie bedrijf.

Marielle de Koning Marielle de Koning
Tel: +31 (0)6 11770385
LinkedIn Mail

Marielle de Koning


Senior Recruiter / Team Coördinator - IT, Finance, HR, Corporate Affairs en Legal.

Ik werk sinds april 2014 voor Essent en ik ben verantwoordelijk voor de vacatures van de verschillende supportclusters. Vanaf september 2015 ben ik als Team Coördinator tevens verantwoordelijk voor alle team-overkoepelende zaken. Wat mij aanspreekt in het werken bij Essent is het dynamische karakter van de organisatie en de professionele uitdagingen die dit met zich meebrengt. Daarnaast voel ik een klik met de mensen die er werken. We hebben een gezamelijke drive om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Kortom, een prettige organisatie met mooie uitdagingen waar ik graag mijn steentje aan bijdraag!

Femke Zeeman Femke Zeeman
Tel: +31 (0)6 46637007
LinkedIn Mail

Femke Zeeman


Senior Recruiter - Consumer Operations, Consulting, House in Order en Generation. 

Ik werk sinds 1 januari 2016 bij Essent als Senior Talent Recruiter. Een leuke en veelzijdige functie waarin ik continu op zoek ga naar het beste talent voor Essent. Na bijna 9 jaar in de arbeidsbemiddeling te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar een corporate recruitment rol. Ik ben binnen Essent verantwoordelijk voor de instroom van nieuw personeel binnen Consumer Operations, House in Order, RWE Consulting en Generation. Het leuke aan werken bij Essent is de dynamische en resultaatgerichte omgeving waarin je terecht komt. Dit, in combinatie met het veranderende speelveld van Essent door de concurrerende markt, geeft mij energie. Hoewel Essent een grote organisatie is staat men open voor je ideeën en kun je hier het verschil maken!