Onze recruiters

Maak kennis met de recruiters van Essent. In dit overzicht zie je wie voor welke vacatures verantwoordelijk is. 

Dominique Rooswinkel Dominique Rooswinkel
Tel: +31 (0)6 25655867
LinkedIn Mail

Dominique Rooswinkel


Senior Recruiter - Commercial Planning & Marketing(CP&M), Retail Energy Management (REM), Formule Management (FM) en Innovatie.

Sinds september 2015 ben ik werkzaam voor Essent als Senior Recruiter. Ik haal veel energie uit het vinden van de juiste kandidaat voor mijn vacatures. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor een aantal projecten binnen recruitment om onze processen te optimaliseren en continu te verbeteren. Binnen Essent werken veel mensen die een enorme passie hebben voor het eigen vakgebied, dat vind ik erg gaaf om te zien. Persoonlijk heb ik een grote passie voor recruitment en ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen aan dit mooie bedrijf.

Marielle de Koning Marielle de Koning
Tel: +31 (0)6 11770385
LinkedIn Mail

Marielle de Koning


Senior Recruiter / Team Coördinator - IT, Finance, HR, Corporate Affairs en Legal.

Ik werk sinds april 2014 voor Essent en ik ben verantwoordelijk voor de vacatures van de verschillende supportclusters. Vanaf september 2015 ben ik als Team Coördinator tevens verantwoordelijk voor alle team-overkoepelende zaken. Wat mij aanspreekt in het werken bij Essent is het dynamische karakter van de organisatie en de professionele uitdagingen die dit met zich meebrengt. Daarnaast voel ik een klik met de mensen die er werken. We hebben een gezamelijke drive om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Kortom, een prettige organisatie met mooie uitdagingen waar ik graag mijn steentje aan bijdraag!

Nicole Goudman Nicole Goudman
Tel: +31 (0)6 21292741
LinkedIn Twitter Mail

Nicole Goudman


Senior Recruiter - Consumer Operations, House in Order, Innogy Consulting en Renewables

Sinds 1 november 2016 ben ik binnen Essent als Senior Talent Recruiter werkzaam. Een afwisselende functie waarin ik continu op zoek ga naar het beste talent voor Essent. Mijn ervaring van de afgelopen jaren in recruitment komt hier zeker goed van pas! Ik ben binnen Essent verantwoordelijk voor de instroom van nieuw personeel binnen Consumer Operations, House in Order, Innogy Consulting en Renewables. De dynamische omgeving, leuke collega’s en de mate van vrijheid die je krijgt om jezelf te ontwikkelen maken Essent een fijne organisatie om voor te werken!

Heb je vragen over de rol van Klantadviseur in ons Klant Contact Centrum of in de winkels van Media Markt? Lees dan hier verder.