Altijd korting voor vaste klanten.

 • Tot wel 10% korting op je stroomtarief
 • Korting op isolatie of cv-onderhoud
 • Verrassingen: cadeautjes of Air Miles
 • Voordeel scoren in de Thuisvoordeelshop

Ja, ik doe mee

Ik wil klant worden


Doe je mee met Thuisvoordeel?

Thuisvoordeel is het gratis klantprogramma van Essent. Als je klant bent, kun je meedoen en dat is in een paar klikken geregeld. Wat krijg je? Een mooie korting op je stroomtarief. En hoe langer je klant bent, hoe hoger die korting is. Verder verrassen we je een paar keer per jaar met een leuk cadeautje óf je spaart Air Miles. Of wat denk je van korting op bijvoorbeeld isolatie of cv-onderhoud? Genoeg redenen dus om je aan te melden voor Thuisvoordeel.

Thuisvoordeel Brons
 • 5% korting op je stroomtarief
 • 225 Air Miles per jaar of 3 cadeautjes
 • Korting op isolatie en cv-ketel onderhoud
 • Toegang tot de Thuisvoordeelshop
Thuisvoordeel Zilver
 • 7,5% korting op je stroomtarief
 • 375 Air Miles per jaar of 3 cadeautjes
 • Korting op isolatie en cv-ketel onderhoud
 • Toegang tot de Thuisvoordeelshop
Thuisvoordeel Goud
 • 10% korting op je stroomtarief
 • 525 Air Miles per jaar of 3 cadeautjes
 • Korting op isolatie en cv-ketel onderhoud
 • Toegang tot de Thuisvoordeelshop

Handig om te weten over korting op stroomtarief. Je krijgt korting op het leveringstarief per kWh incl. btw, excl. energiebelasting en de netbeheerkosten. Dit wordt verrekend op je jaarafrekening.

Meld je aan voor Thuisvoordeel

Al meer dan 600.000 klanten doen mee!

Zo werkt Thuisvoordeel

1 aanmelden met klantnr

1.

Meld je in 1 minuut aan met je Essent klantnummer. Meedoen is altijd gratis!

2 : envelop

2.

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestigingsmail. De korting op je stroomtarief start dan ook.

3 cadeautjes

3.

We mailen je een paar keer per jaar met een kleinigheidje of nieuws over Thuisvoordeel. 

Nieuw: De Thuisvoordeelshop, scoor je voordeel!


Ga naar de Thuisvoordeelshop

Dit zijn de Thuisvoordelen

We belonen ook onze vaste klanten, met Thuisvoordeel dus. Hieronder lees je precies wat je allemaal krijgt. En hebben we iets nieuws voor je in petto? Dan vertellen we je dat per mail óf je leest het hier.

 

Korting op stroomtarief

Extra korting op je stroomtarief

Doe je mee met ons klantprogramma Thuisvoordeel, dan krijg je extra korting op je stroomtarief. En dat loopt op tot maximaal 10%! Dus hoe langer je klant bent, hoe hoger de korting. Mooi toch?

Meld je nu aan voor Thuisvoordeel!

Korting op energiebesparende producten

Energie besparen, dat merk je in je portemonnee. Daarom helpen we je graag een handje via Thuisvoordeel met korting op energiebesparende producten en diensten. Zo betaal je minder voor het onderhoud van je cv-ketel of het isoleren van je huis. Een paar keer per jaar sturen we je dan ook een mooi aanbod. 

 • CV_Onderhoud.jpgKorting op cv-onderhoud
 • Korting op IsolatieKorting op isolatie
Korting op handige producten
Gratis cadeautjes voor klanten van Essent

Cadeautje of Air Miles?

Af en toe verrassen we je met een cadeautje. Iets leuks voor jezelf, je huis of om aan iemand te geven. Je kunt ook altijd voor Air Miles kiezen. En hoe langer je klant bent, hoe meer je er jaarlijks kunt sparen. Spaar je nog geen Air Miles? Vraag dan hier een digitale pas aan.

Dit gaven we al eens weg:

 • Boek.jpg8 gratis e-books
 • Chocolade.jpgGratis chocoladereep

 

Korting op producten in de Thuisvoordeelshop

Als je meedoet met Thuisvoordeel krijg je exclusief toegang tot de Thuisvoordeelshop. Hier scoor je heel veel voordeel op bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, audioapparatuur, dagjes en nachtjes weg en nog veel meer. Benieuwd? Neem dan meteen een kijkje. Inloggen doe
je met je Mijn Essent account.

Thuisvoordeelshop

Korting in de ThuisvoordeelShop

Daarom wil je Thuisvoordeel

 

8,2

Klanten geven Essent gemiddeld een 8,2

608.000

Al meer dan 600.000 klanten krijgen korting met Thuisvoordeel

10%

Tot 10% korting op je stroomtarief


Wil jij ook Thuisvoordeel
 maar ben je nog geen klant? 
 Kies dan nu ook voor Essent.

 

 

 • Groene Windstroom
 • Wij regelen je overstap
 • Je profiteert van Thuisvoordeel

Veelgestelde vragen

Thuisvoordeel is hét klantprogramma van Essent. Als je particulier klant bent van Essent, kun je gratis meedoen en vanaf dan ontvang je extra korting op je stroomtarief, regelmatig leuke cadeautjes, kun je Air Miles sparen én krijg je exclusieve kortingen op Essent producten.

Thuisvoordeel is voor alle particuliere klanten van Essent. Meedoen is gratis en regel je binnen 1 minuut.

We zijn blij met onze klanten, dat willen we samen vieren. Zonder dat we daar iets voor terug verwachten. Een glimlach of een leuke reactie is al genoeg. En vind je het toch niks? Dan meld je je gewoon weer af. Maar eerlijk: je wordt toch nooit slechter van voordeeltjes?

Leuke kleinigheidjes voor jezelf of je huis óf om weg te geven. De cadeautjes zijn altijd eenvoudig op te halen of te bestellen.

Met het formulier op deze pagina meld je je als particuliere klant makkelijk en gratis aan. We hebben alleen je klantnummer nodig. Wil je ook Air Miles sparen met Thuisvoordeel, vul dan je Air Miles kaartnummer in.

Omdat we blij zijn dat je klant bij ons bent, ontvang je met Thuisvoordeel allerlei voordelen. En dit voordeel wordt groter op basis van het aantal jaren dat je klant bent bij Essent. Zo groei je van brons automatisch door naar zilver en daarna goud!

Als je meedoet met Thuisvoordeel, kun je ook heel eenvoudig Air Miles sparen. En hoe langer je klant bent, hoe meer dat er jaarlijks zijn. Vul je Air Miles kaartnummer in als je je aanmeldt. Heb je nog geen Air Miles kaart? Geen probleem. Via de website van Air Miles vraag je eenvoudig en gratis een digitaal Air Miles kaartnummer aan. Dat vul je dan vervolgens in. Wil je op een later moment je Air Miles kaartnummer toevoegen, meld je dan nog een keer aan voor Thuisvoordeel. Dit keer met je Air Miles kaartnummer.

Als je meedoet aan Thuisvoordeel krijg je extra korting op je stroomtarief. Het maakt niet uit welk energiecontract je bij ons hebt, die korting krijg je. Bovendien loopt de korting op als je langer klant blijft. Als je klant wordt, krijg je meteen 5% extra korting. Na drie jaar loopt dit op naar 7,5% en ben je langer dan 10 jaar klant bij ons, dan krijg je 10% extra korting. Goed om te weten: de korting geldt op het leveringstarief per kWh incl. btw, excl. energiebelasting en de netbeheerkosten. We verrekenen dit bedrag op de jaarafrekening.

Klanten die meedoen met Thuisvoordeel kunnen korting krijgen op een cv-ketel onderhoudsabonnement en isolatie. Een paar keer per jaar ontvang je van ons een mail met leuke acties en kortingen. Het is heel gemakkelijk om vervolgens vanuit deze mail door te klikken en te profiteren van de korting.