Verrassingen & cadeautjes?
Schrijf je in voor Thuisvoordeel


Thuisvoordeel Efteling logo

Als je meedoet met Thuisvoordeel, verrassen we je regelmatig met iets leuks. Denk aan een heerlijke tompouce, een gratis tijdschrift, bloemzaadjes of iets lekkers. We regelen natuurlijk ook mooie kortingen op onze eigen producten. En je kunt Air Miles sparen. Hoe langer je klant bent, hoe meer dat er jaarlijks kunnen zijn.  Thuisvoordeel is helemaal gratis en je zit nergens aan vast.

NIEUW: Op 30 november en 1 december 2019 organiseren we voor de allereerste keer de Essent Thuisvoordeeldagen in de Winter Efteling. Doe je mee met Thuisvoordeel, dan krijg je eind september de mogelijkheid om kaarten te kopen à € 21 per stuk, inclusief parkeren. Maar: OP=OP  

Meld je nu aan voor Thuisvoordeel

Dit is Thuisvoordeel

Exclusieve kortingen

Leuke cadeautjes

We sturen je een aantal keer per jaar een e-mail met daarin de keuze uit drie cadeautjes. Twee leuke kleinigheidjes voor jezelf, je huis of iemand anders én Air Miles. Je kiest altijd zelf welke van de drie het wordt. Goed om te weten: de cadeautjes zijn altijd makkelijk op te halen, te bestellen of te verzilveren.  

Spaar je Air Miles?

Spaar je Air Miles?

Dat is mooi! Want als je meedoet met Thuisvoordeel en je Air Miles kaartnummer doorgeeft, krijg je altijd de keuze uit een leuk cadeautje óf gratis Air Miles. Spaar je nog geen Air Miles, maar wil je dat wel gaan doen? Vraag dan gratis een digitaal kaartnummer aan.

Korting op onze producten

Exclusieve kortingen

Via Thuisvoordeel geven we je af en toe ook flinke korting op onze producten. Bijvoorbeeld op een Philips Hue pakket. Deze kortingen gelden trouwens écht alleen voor deelnemers van Thuisvoordeel.

Al meer dan 240.000 klanten doen mee!

"Ik vind Thuisvoordeel grandioos. Zonder dat je het merkt spaar je Air Miles waarmee je zo nu en dan toch leuke dingetjes kunt doen."

"Leuk een cadeautje, gebeurt niet vaak dat je zomaar iets krijgt!"

"Ik vind het super dat we als klanten gewoon zomaar iets krijgen."

Dit zijn de Essent Thuisvoordeeldagen in de Winter Efteling

Wij hebben nu al ontzettend veel zin in de Essent Thuisvoordeeldagen op 30 november en 1 december 2019 in de Winter Efteling. Zet jij het ook alvast in je agenda? Want als je klant bent van Essent én meedoet aan Thuisvoordeel, krijg je in september de mogelijkheid om tickets te kopen à € 21 per persoon, inclusief parkeren. We kunnen ons voorstellen dat je misschien wat vragen hebt over deze dagen. Daarom hebben we hieronder alvast de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

FAQ visual Essent Thuisvoordeeldagen in de Winter Efteling

Op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2019

Een kaartje kost straks € 21 inclusief parkeren. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Je mag maximaal 4 kaarten bestellen voor de Essent Thuisvoordeeldagen in de Winter Efteling.

Vanaf eind september start de kaartverkoop. Wanneer precies, is nu nog niet bekend. Maar als je meedoet met Thuisvoordeel krijg je een mail zodra je kunt bestellen. Houd je mail dus tegen die tijd in de gaten, want op = op!

Het ticket voor de Essent Thuisvoordeeldagen in de Efteling is inclusief parkeren.

Je moet klant zijn van Essent en meedoen aan Thuisvoordeel.

De actuele openingstijden vind je op efteling.com

Tickets voor de Essent Thuisvoordeeldagen in de WinterEfteling zijn alleen geldig op 30 november of 1 december 2019. Als je tickets hebt voor 30 november, kun je dus niet naar de Essent Thuisvoordeeldag op 1 december én andersom.

Nee, er zijn meer klanten dan tickets. Daarom geldt: op = op.