Kom naar de Essent Thuisvoordeeldagen in de Winter Efteling!

Let op:

Dit formulier is alleen voor medewerkers van E.ON bedrijven in Nederland. Gebruik je zakelijk emailadres om jezelf aan te melden. Als je een prive e-mailadres gebruikt dan krijg je geen code om met korting kaarten voor de Efteling te bestellen.

Veelgestelde vragen:

We organiseren de Essent Thuisvoordeeldagen op 28 november en 13 december in de Winter Efteling voor klanten die meedoen aan ons klantprogramma Thuisvoordeel. En omdat we al onze medewerkers als ambassadeurs zien van ons merk én Thuisvoordeel, willen we jou ook graag uitnodigen voor deze dagen.

Het is goed om te weten dat je straks een tijdsslot moet reserveren waarbinnen je aankomt bij de Efteling. Hiervoor ontvang je nog een mail met daarin een link naar de Efteling site. Daar kun je aangeven hoe laat je aankomt. Let op: alleen met een ticket en een reservering kun je het park binnen. Verder gelden natuurlijk de bekende coronaregels en heeft de Efteling maatregelen getroffen om je bezoek corona-proof te maken. Hier lees je daar meer over. 

Als de Essent Thuisvoordeeldagen vanwege nieuwe overheidsmaatregelen gedeeltelijk of in zijn geheel niet doorgaan, dan wordt er een alternatieve datum of periode voorgesteld zodat je de Efteling alsnog kan bezoeken. Het is helaas niet mogelijk om de aanschafprijs terug te krijgen.

Als je je hebt aangemeld met bovenstaand formulier, ontvang je binnen 5 dagen een e-mail met daarin je persoonlijke code. In deze mail staat ook een linkje naar de ticketshop, daar bestel je met je code maximaal 8 tickets voor de Essent Thuisvoordeeldagen in de Winter Efteling.