huurpanelen

Is uw straat de zuinigste van Nederland?

Op 9 oktober 2015 start er weer een geheel vernieuwde editie van het HIER Klimaatstraatfeest; de grootste en gezelligste energiebesparingswedstrijd van Nederland. Essent steunt de wedstrijd als maatschappelijk partner van Klimaatbureau HIER


De Beste Klimaatstraat van Nederland 

Tijdens het HIER Klimaatstraatfeest komen buren in actie tegen het klimaatprobleem. Gedurende het stookseizoen, van oktober tot en met maart, strijden straten uit het hele land om de titel Beste Klimaatstraat van Nederland. De straat die aan het einde van de competitie de meeste energie heeft bespaard, wint een feestbudget van maar liefst €10.000 voor een groot straatfeest. 


Samen energie besparen 

Samen energie besparen is niet alleen leuker, maar ook effectiever. Behalve met de straat, kunt u ook meedoen met de plaatselijke voetbalvereniging, het buurthuis of de boekenclub in de virtuele-straten-competitie. Het Klimaatstraatfeest geeft deelnemers concrete handvatten om thuis en in de buurt energie te besparen. Deelnemers geven aan dat zij veel bewuster leren omgaan met energie. Daarnaast leren buren elkaar nog beter kennen. 


Doe mee! 

Wilt u ook meedoen met het HIER klimaatstraatfeest en samen met uw (virtuele) straat kans maken op fantastische prijzen? Meld u dan nu aan.