20141107_HIER

Essent verlaagt variabele leveringstarieven per 1 januari 2016

De tarieven voor gas dalen per 1 januari met 6,7%. Dat is bijna 43 euro per jaar voor een gemiddeld huishouden*. De stroomtarieven dalen met 4,9 %, wat neerkomt op ruim 14 euro op jaarbasis. Is deze tariefsverlaging op u van toepassing, dan informeren we u hier uiteraard over per brief of e-mail. 

Het comfort van Essent 
Een fijn huis is voor iedereen belangrijk. Daar horen gas en stroom bij, maar Essent gaat graag een stap verder. We leveren comfort bij u thuis. Dit doen we met producten als isolatie en energiezuinige cv-ketels maar ook door u de mogelijkheid te bieden om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Ook helpen we uw energiehuishouden te optimaliseren met slimme thermostaten als de E-thermostaat en NEST

Structureel lagere energierekening 
Wilt u uw energierekening nog verder verlagen? Het tarief is maar een klein onderdeel van uw totale energiekosten. Door uw verbruik te verlagen, kunt u makkelijk nog veel meer besparen. Essent helpt u graag uw huis energiezuiniger én comfortabeler te maken. Bekijk bijvoorbeeld onze praktische bespaartips en ontdek direct welk bedrag het u oplevert. 

*Gebaseerd op een jaarverbruik van 1.600 m3 gas en 3.500 kWh stroom, inclusief wijziging vaste leveringskosten, excl. overheidskosten.