blijfvrij

Essent BlijfVrij: Zeker van een laag stroomtarief zonder vast te zitten

Voelt u zich comfortabel bij de zekerheid van een vast tarief voor gas en stroom maar wilt u wel de vrijheid om te kunnen overstappen wanneer het u uitkomt? Wilt u ook klant worden? Dat kan met BlijfVrij van Essent. Met BlijfVrij hoeft u niet meer te kiezen tussen een laag vast tarief of een contract waarbij u de vrijheid heeft om kosteloos op te zeggen.

Hoe werkt BlijfVrij?
Met BlijfVrij blijft u tot drie jaar lang zeker van een extra laag tarief zonder er aan vast te zitten. U verzekert zichzelf dus drie jaar lang tegen prijsstijgingen maar bent vrij om uw contract op te zeggen of aan te passen zonder dat u daar een boete voor betaald. Een vast tarief zonder er aan vast te zitten dus.

Essent doet graag iets extra’s voor haar klanten. Zo lang u klant blijft ontvangt u met BlijfVrij namelijk elke maand 5% korting op stroom. U profiteert hier het eerste jaar al van. U ontvangt direct 5% korting op het instaptarief. Dat is dus iedere maand een cadeautje!

De voordelen van BlijfVrij nog even op een rijtje: 

  • Zeker van een vast, laag tarief voor stroom 
  • Vrij om elke maand kosteloos op te zeggen 
  • 5% extra korting op het stroomtarief

Start direct met BlijfVrij


Een andere energieaanbieding ontvangen?
Wij denken graag met u mee. Ook als u een aanbieding van een andere aanbieder heeft ontvangen. Want hoe interessant zijn eindejaarsacties nu echt? En op welke zaken moet u letten? Maak daarom gebruik van de gratis ContractCheck. Eén telefoontje en u weet meteen of u nog goed zit. Heel simpel.

Vraag & Antwoord

  • Wat houdt BlijfVrij van Essent in?
  • Krijg ik met BlijfVrij Groene Stroom?
  • Wanneer krijg ik mijn korting?
  • Heb ik de vrijheid om elke maand kosteloos op te zeggen?