Essent & Gamma, daar wordt elk huis beter van

Meer comfort én een lagere energierekening?
Het kan met GAMMA & Essent!

Bent u aan het klussen in huis? Dan is dit ook hét moment om na te denken over slimme energie-oplossingen. Daarmee maakt u uw huis nog comfortabeler en verhoogt u de waarde van uw woning door het energielabel te verbeteren. Essent helpt u daarbij met energie-advies op maat, in de bouwmarkten van GAMMA.

Gratis bespaarscan
U kunt bij onze shop-in-shops bijvoorbeeld terecht voor een gratis bespaarscan. Hiermee ontdekt u de mogelijkheden voor energiebesparing in uw huis. Ook vindt u er informatie over het verlagen van uw energierekening. Wilt u bijvoorbeeld zelf stroom opwekken en terugleveren aan Essent? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van isolatie of cv-ketels voor uw huis? We lichten het met alle plezier toe. Daarnaast kunt u natuurlijk direct het beste energiecontract afsluiten voor uw woning of uw huidige contract verlengen.

Bij u in de buurt
Er zijn inmiddels 17 Essent shop-in-shops en dit aantal wordt nog uitgebreid. (klik op de afbeelding om in te zoomen)

20150512_gamma_landkaart_c

U vindt ons in de winkels op het dak- en energieplein. Net als GAMMA helpt Essent u met producten en ideeën om het comfort van uw huis te verbeteren en uw energierekening te verlagen. Zo leveren we méér dan alleen energie. Meer informatie over onze aanvullende producten en diensten.