Bespaartip Nest

Grote én kleine energiebesparende oplossingen vindt u bij Essent

Gaat u verhuizen? Plant u een verbouwing? Of is uw huis toe aan een kleine update? Essent heeft alles in huis op energiegebied. We helpen uw huis energiezuiniger en comfortabeler te maken.

BespaarTip 1: meer comfort én een beter energielabel met isolatie
Het hele jaar door een comfortabele woning: het is zo geregeld met isolatie. Dak-, spouwmuur- of vloerisolatie verlaagt uw energierekening bovendien tot 30% én verbetert het energielabel van uw woning.

BespaarTip 2: tijdig uw cv-ketel vervangen
Twijfelt u over een nieuwe cv-ketel? De gemiddelde ketel gaat 12 tot 15 jaar mee. Vervangen vóór hij echt kapot gaat, heeft zijn voordelen. Nieuwere ketels zijn vaak een stuk zuiniger. Bovendien heeft u de zekerheid dat u niet ineens in de kou zit. Onze expert kan u alles vertellen over onze speciale cv-ketel-actie en wat u kunt besparen. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan.

BespaarTip 3: het gemak van de Nest learning Thermostaat
De Nest Thermostaat is niet zomaar een thermostaat. Hij onthoudt de temperatuur die u prettig vindt en zet zichzelf lager als u weg bent. Essent geeft Nest t.w.v. € 219,- cadeau* bij het verlengen van uw energiecontract!
Bekijk onze aanbiedingen met de Nest Thermostaat 

BespaarTip 4: zuinig verwarmen met een elektrisch paneel
Voor kleinere ruimtes of als bijverwarming kan een elektrisch paneel heel geschikt zijn. Zo maakt u bijvoorbeeld ’s ochtends de badkamer behaaglijk zonder in de rest van het huis extra te hoeven stoken. Bijvoorbeeld het zuinige AmbePanel van GreenComfort. Dit paneel maakt gebruik van de natuurlijke luchtcirculatie en geeft alleen warmte af als de ruimte daar om vraagt.

BespaarTip 5: groots besparen met kleine aanpassingen
Wist u dat ook een kleine ingreep zoals een brievenbusklep of deurdranger al veel kan besparen? U vindt deze en nog veel meer handige energiebesparende producten in onze Essent Shop. Altijd tegen een scherpe prijs.

Nieuwsgierig? Neem direct een kijkje in de Essent Shop. U logt eenvoudig in via Mijn Essent

Benieuwd wat u nog meer kunt doen voor een comfortabel en energiezuinig huis?