Doe de ZonnepanelenCheck

Weten wat uw dak u kan opleveren? Doe de ZonnepanelenCheck!

Het is prettig om thuis goed met uw energie om te gaan. Met zonnepanelen op uw dak geniet u extra van elke zonnige dag. Wilt u in een paar muiskliks weten wat uw dak u oplevert?

Doe de ZonnepanelenCheck

Hoe komt Essent aan de gegevens van mijn dak?
“Vorig jaar zijn door Europese regelgeving de gegevens van het kadaster openbaar gemaakt. Toen werd het mogelijk om gedetailleerde analyses te maken voor alle daken in heel Nederland”, vertelt Roel van de Wiel van Essent. "De ZonnepanelenCheck van Essent is de eerste tool waarin al deze beschikbare gegevens al verwerkt zijn”.

Zo werkt het
Om te zien of uw dak zeer geschikt, geschikt of ongeschikt is voor zonnepanelen, hoeft u alleen uw postcode en huisnummer in te voeren, licht Roel toe. “U hoeft dus niet zelf allerlei aanvullende gegevens op te zoeken of uit te rekenen. Bovendien kunt u het aantal en type panelen zelf aanpassen. Zo krijgt u meteen inzicht in de mogelijkheden, de investering die nodig is én de mogelijke besparing op uw energierekening.”

Installatie binnen 1 dag mét btw-teruggaveservice
Zijn zonnepanelen interessant voor u, dan kunt u ook de installatie met een gerust hart overlaten aan Essent. Onze servicepartner bij u in de buurt voert de complete installatie binnen 1 dag uit. Na aansluiting kunt u direct genieten van zelfopgewekte energie. Bovendien helpt Essent u gratis met het terugkrijgen van de btw via de Belastingdienst. Dat scheelt al gauw honderden euro’s.

Vraag & Antwoord