Bespaartips

Handige producten voor een zorgeloze vakantie

Of u nu gaat kamperen of verblijft in een luxe 5-sterren hotel; licht en energie zijn onmisbaar. Met deze producten zorgt Essent dat u op vakantie niet zonder komt te zitten.

 • Radio 5 in 1

   

 • Multifunctionele 5-in-1 radio
  De slimme, handzame Panther heeft maar liefst 5 praktische functies. Behalve een radio is het ook een zaklamp en een mobiele powerbank waarmee u een telefoon of ander USB-apparaat kunt opladen zonder stopcontact. U bestelt hem nu met 30% korting voor slechts € 26,57.

  Informatie en bestellen

 • WakaWaka: Buy one, Give one
  Smartphone alweer leeg? In onze webshop vindt u de WakaWaka Power. Een krachtige, lichtgewicht oplader én lamp op zonne-energie. Met de korting van € 10,- betaalt u nu € 69,00 én met uw aankoop helpt u bovendien een Syrisch vluchtelingengezin. Want voor elke verkochte WakaWaka, wordt er ook een gedoneerd.

  Informatie & bestellen

 • wakawaka

   

 • dynamo hoofdband

   

 • Dynamo hoofdlamp
  Een hoofdlamp is niet alleen erg praktisch tijdens het klussen in slecht verlichte ruimtes. Ook tijdens het kamperen of een zomerse avondwandeling is deze opwindbare zaklamp heel handig en veilig. U heeft voldoende licht en zicht en ook nog eens uw handen vrij.
  Met slechts 1 minuut draaien om de dynamo op te laden kunt u de lamp al 90 minuten laten branden. Naast de hoofdband wordt ook een fietsbevestiging bijgeleverd. Bestel deze praktische zaklamp nu voor maar € 13,95.

  Informatie & bestellen

 • BLOOM! Snoerloze solar LED lamp
  Dit strak vormgegeven, snoerloze lampje werkt op zonne-energie en is de perfecte aanvulling op uw campinguitrusting. Het geeft sfeervol licht, is decoratief, maar dankzij de goede lichtopbrengst is de lamp ook geschikt om bij te lezen. Opladen is heel eenvoudig; door de lamp overdag met de voet naar boven te plaatsen, laadt de lamp via de ingebouwde zonnecel op. ’s Avonds draait u de lamp weer terug en zet hem vervolgens aan. Essent geeft nu 25% korting op deze handige sfeermaker. U betaalt nu dus € 51,75 i.p.v. € 69,00.

  Informatie & bestellen

 • BLOOM lamp

   

Nog meer producten om het thuis en op vakantie nog fijner te maken?

Bekijk alle producten in de Essent Shop