3 maanden Blendle Premium cadeau!

Elke ochtend leest Blendle alle kranten en tijdschriften. De verhalen die bij uw interesses passen zetten ze voor u op een rij. Zo leest u elke dag het beste uit meer dan 120 kranten en tijdschriften, voor u persoonlijk geselecteerd. En omdat u klant van Essent bent, krijgt u 3 maanden Blendle Premium cadeau!

3 maanden Blendle Premium cadeau!
Quote NRC HANDELSBLAD
3 maanden Blendle Premium cadeau!

Waarom Blendle?

  • 120 kranten en tijdschriften op één plek
  • Elke dag de perfecte mix van artikelen op basis van uw interesses met Blendle Premium
  • 3 maanden Blendle Premium cadeau (t.w.v. € 9,99 p/m)
  • Stopt vanzelf, dus u zit nergens aan vast

Download de Blendle app voor iOS en Android:

Download de Blendle app
Download de Blendle app

Het beste uit 120 kranten en tijdschriften speciaal voor u geselecteerd

Hoe werkt het?

Elke dag de artikelen die bij u passen

Elke ochtend leest Blendle álle Nederlandse kranten en tijdschriften. De verhalen die passen bij uw interesses zetten ze voor u op een rij. Hoeft u zelf niet meer te zoeken.

Maar ook artikelen die u verrassen

Bekijk de wereld vanuit verschillende perspectieven. Af en toe verrast de Blendle-redactie u met verhalen die niet direct bij u passen, maar wel de moeite waard zijn om te lezen. Valt een artikel tegen? Dan kunt u het gratis inruilen voor iets anders.

3 maanden gratis Blendle Premium

Normaal kost Blendle Premium € 9,99 per maand. Maar als klant van Essent krijgt u 3 maanden gratis toegang tot het beste uit 120 kranten en tijdschriften. Stopt vanzelf na uw proefperiode, dus u zit nergens aan vast.

Veelgestelde vragen

Met Blendle Premium krijgt u toegang tot een op maat gemaakte selectie artikelen uit meer dan 120 kranten en tijdschriften. De selectie gebeurt op basis van interesses die u zelf aangeeft, en wordt door de Blendle-redactie aangevuld met verrassende artikelen over onderwerpen die uw blik verbreden.

Als klant van Essent krijgt u de mogelijkheid om Blendle Premium 3 maanden lang gratis te proberen. Gewoon een cadeautje omdat we blij zijn dat u klant bij ons bent.

Heel simpel: klik hieronder op de knop, vul uw gegevens in en u ontvangt een persoonlijke code voor 3 maanden gratis Blendle Premium via e-mail.

Nee, het abonnement stopt na 3 maanden vanzelf. U zit nergens aan vast. Als u na de proefperiode door wilt gaan, kost Blendle Premium € 9,99 per maand.

Ja, de eerste 3 maanden is het gebruik van Blendle Premium gratis. Blendle verlengt niet stilzwijgend. Zodra de 3 maanden aflopen, ontvangt u van Blendle een e-mail met mogelijkheid tot verlengen tegen betaling.

U kunt gewoon deelnemen aan de actie 3 maanden gratis Blendle Premium. Uw tegoed voor Blendle Standard blijft staan in uw portemonnee.

Heel simpel: klik hieronder op de knop, vul uw gegevens in en u ontvangt een persoonlijke code voor 3 maanden gratis Blendle Premium via e-mail.

3 maanden Blendle Premium cadeau!