Welke voordelen heeft de Nest Learning Thermostat™? Mag u hem ook in een huurhuis gebruiken? Hoe komt u aan een Nest thermostaat? We helpen u graag op weg.


Mag u de Nest thermostaat in een huurhuis gebruiken?

Als u kiest voor Groene Stroom & Gas Zeker 5 jaar krijgt u de Nest thermostaat voor slechts 49 euro. De installatie ervan verrichten wij kosteloos. In sommige huurwoningen moet de verhuurder toestemming geven om de thermostaat te vervangen. In de praktijk is dat nooit een probleem. Moet u als u verhuist de woning in de oorspronkelijke staat opleveren? Houd dan rekening met kosten voor het weer weghalen van de Nest thermostaat. De kans dat het zo ver komt, is niet erg groot. In veel gevallen neemt de volgende bewoner de slimme thermostaat maar wat graag over. De Nest thermostaat heeft namelijk enorm veel voordelen.


Welke voordelen heeft de Nest thermostaat?

Met de Nest thermostaat haalt u gemak en comfort in huis. Enkele voordelen van deze slimme thermostaat zijn:

  • Hij onthoudt wanneer u de verwarming hoger of lager zet. Na een paar weken stelt hij automatisch de temperatuur voor u in volgens uw ritme.
  • De Nest thermostaat heeft een bewegingssensor. Merkt hij dat er niemand in het huis is, dan zet hij de verwarming lager.
  • Met de Nest app zet u onderweg de verwarming vast hoger wanneer u bijna thuis bent.
  • De Nest thermostaat werkt samen met de Nest Protect (rook- en koolmonoxidemelder) en de Nest Cam (camera). Dat maakt uw huis extra veilig.
  • Met het Nest blaadje ziet u precies wanneer u energiezuinig stookt. 
  • Dankzij de afstandsweergave leest u de Nest thermostaat makkelijk af.   

Meer weten?

De Nest thermostaat is een mooie, intelligente gadget die u kan helpen te besparen op uw energieverbruik. Wilt u meer weten? Op onze uitgebreide informatiepagina vindt u alles wat u wilt weten over de Nest thermostaat.


Alles over de Nest thermostaat