Ervaringen met de Nest Thermostaat

De Nest Learning Thermostat™ is een handige en mooi uitziende gadget die u kan helpen om energie te besparen, maar ook om altijd in een warm huis thuis te komen. Maar wat zijn de ervaringen met deze Nest thermostaat? En hoe kunt u deze het beste naar uw hand zetten? Uit verschillende Nest thermostaat reviews blijkt hetzelfde: het is een fijne gadget in combinatie met de app op uw telefoon om altijd in een warm huis thuis te komen.


Tips bij het lezen van reviews

De ene Nest thermostaat review is de andere niet. Waar de een heel negatief kan zijn, is een ander juist heel positief. Zo zijn de testers van de Consumentenbond minder te spreken over de thermostaat, terwijl XGN.nl bijzonder positief is over de ervaring met de Nest thermostaat. Let bij het lezen van online reviews altijd op de datum van plaatsing. De Nest thermostaat is al een tijdje op de markt en heeft in de beginperiode nog veel aanpassingen gehad. De problemen die worden opgeroepen in oude reviews zijn inmiddels verholpen. Lees ook altijd meerdere reviews om zo een goed beeld te vormen.


Energie besparen

Met de Nest thermostaat gaat u sowieso bewuster om met energie in uw woning. U krijgt namelijk inzicht in uw verbruik, al is het maar van de afgelopen 10 dagen. In het maandelijkse rapport worden er blaadjes uitgereikt. Hoe zuiniger u bent, hoe meer blaadjes u verzamelt. Zo krijgt u ook inzicht in uw verbruik.


Consumentenervaringen

Een testwebsite vertelt u veel over het gebruik, maar de ervaringen met de Nest thermostaat van echte gebruikers is veel belangrijker. Dit vinden echte gebruikers van de Nest thermostaat:


Veel genoemde voordelen:


En nadelen:

Meer weten?

De Nest thermostaat is een mooie, intelligente gadget die u kan helpen te besparen op uw energieverbruik. Wilt u meer weten? Op onze uitgebreide informatiepagina vindt u alles wat u wilt weten over de Nest thermostaat.


Alles over de Nest thermostaat