De Nest thermostaat verbinden met andere apparaten

Een van de sterke punten van de Nest Learning Thermostat™ is dat hij samenwerkt met andere apparaten. Lees verder als u wilt weten hoe dat in zijn werk gaat.


Wat is het idee achter de apparaten van Nest?

De Nest thermostaat werkt samen met andere apparaten om uw huis 'slim' te maken. De slimme apparaten van Nest maken uw huis comfortabeler en veiliger. Toch blijft u zelf de baas, mede dankzij de Nest app.


Wat kunt u doen met de Nest app?

Met de Nest app beheert u niet alleen uw Nest thermostaat, maar ook de andere producten van Nest. De app is geschikt voor de meeste pc's en mobiele telefoons. Er is ook een versie voor de Apple Watch. Enkele mogelijkheden van de Nest app zijn:


Welke apparaten heeft Nest nog meer?

Vanzelfsprekend werkt uw Nest thermostaat samen met uw cv-ketel. Daarnaast heeft Nest nog de volgende apparaten die bijdragen aan comfort en veiligheid in huis:


Waar bestelt u de Nest thermostaat?

Combineer het gemak van Nest met de zekerheid van vaste energietarieven. Kies nu voor Groene Stroom & Gas Zeker 5 jaar. U krijgt dan een Nest thermostaat voor slechts 49 euro. Uiteraard sluiten we die meteen op uw cv-ketel aan. Daarvoor hoeft u niets te betalen.


Meer weten?

De Nest thermostaat is een mooie, intelligente gadget die u kan helpen te besparen op uw energieverbruik. Wilt u meer weten? Op onze uitgebreide informatiepagina vindt u alles wat u wilt weten over de Nest thermostaat.


Alles over de Nest thermostaat