Informatie We krijgen veel vragen over de hoge energieprijzen. Bekijk de informatie over de energieprijzen en wat je in jouw situatie kunt doen.

Energie besparen doe je met isolatie via Essent

Wil je juist nu besparen op energie? Isoleer dan je woning! Zo verlaag je de energierekening. Wat bespaar jij?

Bereken mijn besparing

Meer over isolatie

Start vandaag nog met besparen

De energieprijzen zijn hoog. Daar kun je helaas niet veel aan veranderen. Waar je wel invloed op hebt, is je energieverbruik. Wij geven je tips om jouw energierekening omlaag te krijgen. En je kunt vandaag al starten!

Ja, ik ga besparen

Meer over besparen

Dit heeft Essent ook voor jou

Bij Essent zit je goed met een scherp energiecontract en belonen we je als vaste klant met Thuisvoordeel.
Maar wist je dat we ook je huis energiezuiniger maken, met zonnepanelen of isolatie bijvoorbeeld?
Dat regelen onze servicepartners, en er zit er altijd eentje bij jou in de buurt.

 

Onze klanten beoordelen ons met een 8,1  

9a. image: s en g acties  Stroom en Gas

Voor stroom en gas ben je bij ons aan het goede adres. Vul je postcode en huisnummer in de postcodecheck in en je ziet direct ons aanbod.

Bekijk Stroom en Gas aanbod

 

9a. image: energietarieven  Energietarieven

Met de postcodecheck zie je snel en eenvoudig hoe onze energietarieven in jouw situatie uitpakken. Natuurlijk krijg je als nieuwe klant groene stroom bij Essent.

Lees meer over onze energietarieven

 

Image item - Verblijfsfunctie  Verhuizen

Bij een verhuizing komt een hoop kijken. Ook het regelen van je energiezaken hoort hierbij. Ga je verhuizen en ben je op zoek naar een energieleverancier? Bekijk dan ons aanbod.

Lees meer over verhuizen en energie

Energieleverancier Essent

Als energieleverancier helpen we ruim 2,5 miljoen klanten aan energie in de particuliere en zakelijke markt. We helpen je graag om duurzamer te leven én te besparen. Daar hoort vandaag de dag ook groene stroom bij. Daar hoort vandaag de dag ook groene stroom bij. Opgewekt met windmolens en zonnepanelen en steeds meer van Nederlandse bodem.

Bij Essent kies je uit een aantal standaard stroom- en gasproducten. Welk contract je ook kiest, bij ons zit je goed. Weten wat je bij het huidige tarief per maand gaat betalen? Vul de postcodecheck in en je weet het binnen 1 minuut.

Meer dan alleen een energieleverancier

Essent wil klanten helpen hun huis of zaak comfortabel én energiezuinig te maken. Wij bieden als energiemaatschappij daarom ook andere slimme, energiegerelateerde producten aan. Bijvoorbeeld zonnepanelen om energie te besparen met je eigen dak, verwarming, of isolatie voor een energiezuinige woning. Deze producten worden geleverd door onze servicepartners, van installatie tot en met onderhoud.