Altijd korting voor vaste klanten

Thuisvoordeel is het gratis klantprogramma van Essent. Meld je aan en krijg mooie kortingen en cadeautjes. Bijvoorbeeld tot 10% korting op je stroomtarief.

Ik wil Thuisvoordeel

Ik ben nog geen klant

Dit heeft Essent ook voor jou

Bij Essent zit je goed met een scherp energiecontract en belonen we je als vaste klant met Thuisvoordeel.
Maar wist je dat we ook je huis energiezuiniger maken, met zonnepanelen of isolatie bijvoorbeeld?
Dat regelen onze servicepartners, en er zit er altijd eentje bij jou in de buurt.

 

Onze klanten beoordelen ons met een 8,1  

9a. image: s en g acties  Stroom en Gas acties

Vergelijk en kies uit onze scherpe aanbiedingen voor stroom en gas. Een mooi cadeau, cashback of korting op je tarief? De keuze is aan jou.

Bekijk Stroom en Gas aanbiedingen

 

9a. image: energietarieven  Energietarieven

Profiteren van prijsdalingen met variabele tarieven of liever de zekerheid van vaste tarieven? Wat je ook kiest, bij Essent kun je altijd rekenen op scherpe tarieven en 100% groene WindStroom!

Lees meer over onze energietarieven

 

Image item - Verblijfsfunctie  Verhuizen

Bij een verhuizing komt een hoop kijken. Ook het regelen van je energiezaken hoort hierbij. Ga je verhuizen en ben je op zoek naar een energieleverancier? Bekijk dan onze mooie aanbiedingen.

Lees meer over verhuizen en energie

Energieleverancier Essent

Als energieleverancier helpen we ruim 2,5 miljoen klanten aan energie in de particuliere en zakelijke markt. Alle stroom van Essent is groen en wordt volledig opgewekt door windmolens. Groen was nog nooit zo makkelijk!

Bij Essent kies je uit een aantal standaard stroom- en gasproducten: Flexibel, Zeker, DubbelGroen of Nederlandse Groene WindStroom. Met Zeker weet je precies waar je aan toe bent: een voordelig leveringstarief en 1, 3 of 5 jaar gegarandeerd geen prijsstijgingen.

 

Meer dan alleen een energieleverancier

Essent wil klanten helpen hun huis of zaak comfortabel én energiezuinig te maken. Wij bieden als energiemaatschappij daarom ook andere slimme, energiegerelateerde producten aan. Bijvoorbeeld zonnepanelen om energie te besparen met je eigen dak, verwarming, of isolatie voor een energiezuinige woning. Deze producten worden geleverd door onze servicepartners, van installatie tot en met onderhoud.