Informatie Het is heel druk aan de telefoon en de wachttijd loopt op tot meer dan een uur. Bekijk de informatie over de stijgende energieprijzen en check in Mijn Essent welk contract je hebt. Voor 95% van de klanten geldt dat je goed zit met je huidige contract. Vragen? Chat met ons.

Flink besparen doe je met isolatie via Essent

Alle kleine beetjes helpen. Maar wil je juist nu flink besparen op energie? Isoleer dan je woning! Zo verlaag je de energierekening én geniet je van een lekker warm huis. Wat bespaar jij?

Bereken mijn besparing

Meer over isolatie

Stijgende energietarieven

De prijzen van energie zijn de afgelopen tijd flink gestegen. Maar lang niet iedereen merkt het meteen op zijn energierekening. Wat betekent dit voor jou, als klant van Essent? We leggen je graag uit hoe het zit.

Bekijk ons advies

Dit heeft Essent ook voor jou

Bij Essent zit je goed met een scherp energiecontract en belonen we je als vaste klant met Thuisvoordeel.
Maar wist je dat we ook je huis energiezuiniger maken, met zonnepanelen of isolatie bijvoorbeeld?
Dat regelen onze servicepartners, en er zit er altijd eentje bij jou in de buurt.

 

Onze klanten beoordelen ons met een 8,1  

9a. image: s en g acties  Stroom en Gas

Voor stroom en gas ben je bij ons aan het goede adres. Vul je postcode en huisnummer in de postcodecheck in en je ziet direct ons aanbod.

Bekijk Stroom en Gas aanbod

 

9a. image: energietarieven  Energietarieven

Met de postcodecheck zie je snel en eenvoudig hoe onze energietarieven in jouw situatie uitpakken. Alle stroom van Essent is groen en wordt volledig opgewekt door windmolens.

Lees meer over onze energietarieven

 

Image item - Verblijfsfunctie  Verhuizen

Bij een verhuizing komt een hoop kijken. Ook het regelen van je energiezaken hoort hierbij. Ga je verhuizen en ben je op zoek naar een energieleverancier? Bekijk dan ons aanbod.

Lees meer over verhuizen en energie

Energieleverancier Essent

Als energieleverancier helpen we ruim 2,5 miljoen klanten aan energie in de particuliere en zakelijke markt. Alle stroom van Essent is groen en wordt volledig opgewekt door windmolens. Groen was nog nooit zo makkelijk!

Bij Essent kies je uit een aantal standaard stroom- en gasproducten. Welk contract je ook kiest, bij ons zit je goed. Weten wat je bij het huidige tarief per maand gaat betalen? Vul de postcodecheck in en je weet het binnen 1 minuut.

Meer dan alleen een energieleverancier

Essent wil klanten helpen hun huis of zaak comfortabel én energiezuinig te maken. Wij bieden als energiemaatschappij daarom ook andere slimme, energiegerelateerde producten aan. Bijvoorbeeld zonnepanelen om energie te besparen met je eigen dak, verwarming, of isolatie voor een energiezuinige woning. Deze producten worden geleverd door onze servicepartners, van installatie tot en met onderhoud.