Thuis daten met Valentijn? 8 tips!

Nog even en dan is het weer de meest romantische dag van het jaar. Natuurlijk kunt u naar een restaurant met uw lief, maar thuisblijven is minstens net zo leuk. Wij geven u 8 tips voor een onvergetelijke valentijnsdate in eigen huis.

  • Thema-avond

    Houd een thema-avond! Is uw lief bijvoorbeeld dol op Italië? Dan maakt u een heerlijke pasta vongole klaar, haalt u een fles Pinot Grigio in huis en kijkt u samen naar een spannende maffiafilm. Succes gegarandeerd!

  • Spa

    Haal heerlijke oliën, badschuim en crèmes in huis en tover uw badkamer om tot een spa. Natuurlijk kan een uitgebreide massage na afloop niet ontbreken. Als dat geen romantische avond wordt!

Thuiskok

Een chefwaardige maaltijd in eigen huis? Huur een thuiskok in! U bent verzekerd van een heerlijk maal en wordt de hele avond op uw wenken bediend. Veel beter dan uren wachten op het voorgerecht in een overvol restaurant.

Eerste date

Valentijnsdag is de perfecte dag om die eerste date opnieuw te beleven. Aten jullie Mexicaans? Dan staan er burrito’s en taco’s op het menu. Sloten jullie de avond af met een cocktail? Dan mag ook die niet ontbreken. Grote kans dat u weer diezelfde vlinders in uw buik voelt!

Wijnproeverij

Houden jullie wel van een glaasje wijn? Houd dan een wijnproeverij. Laat u adviseren door een slijterij of plunder de wijnvoorraad in huis. Iets te veel gedronken? Geen probleem, want u kunt zo uw bed in rollen.

  • Picknicken

    Niets romantischer dan een picknick. Maak verschillende lekkere hapjes klaar, koop een goede fles wijn en stop alles in een rieten mand. Picknickkleed uitrollen in de woonkamer, muziekje op en klaar is kees!

  • Picknicken

Salsadansen

Zin in een zwoele avond? Zet lekkere salsamuziek op en gooi de heupen los! Is het meer botsen dan dansen als jullie samen op de dansvloer staan? Kijk dan eerst even een tutorial op YouTube.

Sterrenhemel

Samen naar de sterren kijken, is natuurlijk romantiek pur sang. Haal de tuinbank uit de schuur, kruip samen onder een warm plaid en geniet van de sterrenhemel. Ook leuk: zet een vuurkorf neer. Lekker warm en u kunt gelijk marshmallows roosteren.

Terug naar Home