• Laat uw muren spreken

  Witte muren zijn misschien veilig; saai is het wel. Met de juiste muurdecoratie worden uw muren echte blikvangers. Wat dacht u bijvoorbeeld van een industriële betonlook of sfeervolle Marokkaanse tegels? Laat u inspireren!

  Lees verder

 • Laat uw muren spreken
 • Maak uw huis verhuurklaar
 • Maak uw huis verhuurklaar

  Wilt u (een deel van) uw huis verhuren? Dan is het belangrijk dat de presentatie in orde is, zodat u snel een huurder vindt. Wij geven u 7 praktische tips om uw huis verhuurklaar te maken. Aan de slag!

  Lees verder

 • Tips om de babykamer in te richten

  Bent u in verwachting van uw baby en op zoek naar tips om de babykamer in te richten? Met deze ideeën kunt u zelf een duurzaam babypaleisje creëren.  

  Lees verder

 • Tips om de babykamer in te richten
 • Handige klustips voor beginners
 • Handige klustips voor beginners

  Als u alle karweitjes moet uitbesteden, kan dit behoorlijk in de kosten lopen. Wilt u zelf ook kleine klusjes in huis aanpakken en niet afhankelijk zijn van anderen? Bespaar tijd en geld met deze handige klustips.

  Lees verder

 • Waar hoort welke plant?

  Planten in huis zijn decoratief, gezond en goed voor de luchtkwaliteit in huis. Maar waar komt welke plant het best tot zijn recht? Specialist Herco geeft tips. 

  Lees verder

 • Waar hoort welke plant?

Thuis daten met Valentijn? 8 tips!

Het is weer bijna de meest romantische dag van het jaar. Natuurlijk kunt u naar een restaurant met uw lief, maar thuisblijven is minstens net zo leuk. Wij geven u 8 tips voor een onvergetelijke valentijnsdate in eigen huis.

Lees verder

Stylingtips om uw huis sneller te verkopen

Wilt u uw huis verkopen? Dan is de eerste indruk heel belangrijk. Het gevoel dat het huis oproept, is daarbij van cruciaal belang. En dat kunt u best beïnvloeden met deze 7 tips. 

Lees verder

Zo organiseert u een kinderfeestje thuis

Tegenwoordig organiseren steeds minder ouders zelf een kinderfeestje thuis. Maar met een beetje fantasie en goede voorbereiding, wordt een kinderfeestje thuis juist een groot succes.  

Lees verder

Een opgeruimd huis met kinderen? Dat kan met deze tips

Droomt u ook weleens van een mooi strak interieur? Maar is het huis ‘overgenomen’ door de kinderen? Een strak interieur lijkt zo wel heel ver weg. Maar met deze tips kan het wel. 

Lees verder

Dit zijn fijne geuren voor in huis

Bepaalde geuren wekken herinneringen en emoties op bij ons. Maar de belangrijkste lucht is die van thuis. Benieuwd welke geuren fijn zijn voor in huis en wat voor effect ze hebben? Wij zochten het uit.

Lees verder

Het verschil tussen mannen en vrouwen in het huishouden

Tegenwoordig verdelen mannen en vrouwen we de taken in het huishouden. Maar hoe komt u tot een goede verdeling? En hoe voorkomt u ergernissen over elkaars bijdrage?

Lees verder

Zo voorkomt u onenigheid met de buren

85 % van de Nederlanders vindt het contact met de buren prima, blijkt uit onderzoek. Toch bestaan er ook vaak ergernissen tussen buren. Met deze tips voorkomt u onenigheid met de buren. 

Lees verder

5 tips tegen een januaridip

Januari is voor veel mensen niet bepaald de fijnste maand van het jaar. De feestdagen zijn voorbij, maar de lente is nog lang niet in zicht. Gelukkig zijn er genoeg dingen die u kunt doen om uit uw dip te komen. 

Lees verder

Weg met slapeloze nachten

Beginnen uw wallen permanente vorm aan te nemen? Dan snakt u waarschijnlijk naar een goede nachtrust. Deze tips helpen u om de slaap beter te vatten. Welterusten!  

Lees verder

Het verschil tussen mannen en vrouwen in het huishouden

Tegenwoordig verdelen mannen en vrouwen we de taken in het huishouden. Maar hoe komt u tot een goede verdeling? En hoe voorkomt u ergernissen over elkaars bijdrage?

Lees verder

Tips voor een veilig thuis

Thuis is de plek waar u zich prettig en op uw gemak voelt. Maar het is ook de plek waar u zich veilig wilt voelen. Wij helpen u hier graag bij. 

Lees verder

Tips om uw thuiskantoor in te richten

Als u thuis werkt, is het fijn om een thuiskantoor te hebben. Ook als u niet veel ruimte over heeft, is dat mogelijk. Een goed thuiswerkplan is het halve werk.

Lees verder

Bang in het donker? Niet met deze tips

Zo’n 5 tot 10% van de volwassenen is bang in het donker. Niets om u voor te schamen dus, maar vervelend is het wel. Met deze tips maakt u korte metten met de monsters onder uw bed.

Lees verder

Voorkom schade door uw huisdier

Nederlanders houden van huisdieren. Maar niet iedereen realiseert zich van te voren dat huisdieren kostbare ongelukken kunnen maken. Wat kunt u doen om de schade te beperken?

Lees verder

Onderhoudskalender voor uw woning

Bij het onderhouden, opruimen en schoonmaken van een huis komt heel wat kijken. Met deze lijst weet u precies wanneer u welk klusje het best kunt klaren!

Lees verder

Goede voornemens? Zo houdt u ze vol!

Wanneer het nieuwe jaar in zicht komt, lopen we over van goede voornemens. Met deze praktische tips worden ze een succes.

Lees verder

Zo organiseert u een originele nieuwjaarborrel

Thuis een nieuwjaarborrel organiseren heeft altijd wat meer voeten in de aarde dan een borrel in een café. Maar het is vaak persoonlijker en veel gezelliger. Zeker met deze tips.

Lees verder

Opruimtips van Marie Kondo

De dagen zijn op hun kortst en de lente is nog ver weg. Laat de grote opruiming ook in uw huis beginnen. De Japanse Marie Kondo geeft in haar boeken tal van opruimtips. Dit zijn de leukste!

Lees verder

Een nieuwe inrichting? Zo pakt u het aan!

De eerste stap naar een nieuw interieur is inspiratie opdoen. Maar hoe voorkomt u dat uw huis een slap aftreksel wordt van de plaatjes op uw moodboard? Wij geven u 5 tips.

Lees verder

Zo voorkomt u verhuisstress

Er zijn maar weinig mensen die een verhuizing echt leuk vinden. Gelukkig kunt u de verhuisstress wél flink verminderen. Hoe? Dit zijn de top 7 tips van professionele verhuishulpen.

Lees verder

Een saai toilet? Niet met deze tips

Het toilet is vaak een saaie, functionele ruimte. Zonde! Want laten we eerlijk zijn: u komt er meerdere keren per dag. Met deze tips doet uw toilet niet onder voor de rest van uw huis.

Lees verder

Haal de wintersfeer in huis

De kou probeert u zo veel mogelijk buiten de deur te houden, maar de knusse wintersfeer, die wilt u natuurlijk wél in huis halen. Met deze tips tovert u uw huis om in een waar winter wonderland.

Lees verder

8 tips om makkelijker uit bed te komen

Nu het koud en donker is, vinden veel mensen het (extra) lastig om op te staan. Helaas moet u ook in de winter op tijd op uw werk verschijnen. Met deze 8 tips neemt u makkelijker afscheid van uw bed. 

Lees verder

Maak uw diner kidsproof

Krijgt u bezoek dat gezellig blijft eten? Natuurlijk wilt u er alles aan doen om van uw diner een succes te maken. Met deze tips is ieder diner een feest voor jong en oud. Smakelijk!

Lees verder

Zo wordt uw diner een daverend succes

Komen er vrienden of familie eten? Dat hoeft geen stressproject te worden. Integendeel. Zonder in de keuken te stressen maakt u er een ontspannen etentje van. 

Lees verder

Opruimen met de Franse slag? niet met deze tips

Wanneer we weten dat er bezoek komt, slaan we vaak aan het opruimen. Heeft u een paar dagen vrij en goede moed? Neem uw huis dan eens goed onderhanden. Wij geven u 5 praktische tips.

Lees verder

Bye bye heimwee

We gaan steeds vaker op reis. Heerlijk natuurlijk, maar heimwee kan de vakantiepret behoorlijk drukken. Met deze tips neemt u makkelijker afscheid van heimwee. Fijne vakantie!

Lees verder

Houd uw huis vochtvrij

Te veel vocht in huis zorgt niet alleen voor materiële schade. Door schimmelvorming loopt u ook gezondheidsrisico’s. Met deze tips maakt u korte metten met vocht.

Lees verder

5 tips voor leuke activiteiten in huis

U komt thuis van uw werk, gaat eten en… belandt op de bank voor de tv. Maar dat hoeft niet. Er zijn genoeg leuke activiteiten voor in huis. Wij zetten ze voor u op een rij. Fijne avond!

Lees verder

7 tips tegen inbrekers

Gaat u op bezoek? Of lekker een paar daagjes weg? Laat uw woning dan wel veilig achter. Met deze zeven praktische tips kunt u onbezorgd op pad. 

Lees verder

6 tips om thuis effectief te sporten

De winter nodigt nou niet bepaald uit om uw warme huis te verlaten om te gaan sporten. Maar ook in uw eigen woning kunt u effectief trainen. 6 tips voor een work-out in huis.

Lees verder

Zo'n gezellig vuurtje in huis

Voor veel mensen is een open vuur zo ongeveer het toppunt van huiselijkheid en warmte. Het vuur knappert en knispert, en het gloeit zo mooi dat u er uren naar kunt kijken. Maar hoe pakt u het aan, welke opties zijn er? Wat kost zo'n vuurtje en welke haard past in uw huis?

Lees verder

Check de luchtkwaliteit in uw huis

In de winter is de gemiddelde Nederlander maar liefst 80 à 90% van de tijd binnen. Het is dan ook even schrikken om te horen dat de luchtkwaliteit in sommige woningen soms tweemaal zo ongezond is als buiten. Met alle gevolgen van dien. Hoofdpijn, slaapproblemen, huidklachten en zelfs een verhoogde kans op astma. Dit kunt u eraan doen!

Lees verder

Schoenen uit of aan?

Hoe loopt u het liefst in uw huis? Op sokken, blote voeten of pantoffels? Of houdt u liever uw schoenen aan? U doet dit waarschijnlijk zonder erover na te denken. Toch is het goed om hier eens bij stil te staan. Dit zijn de redenen om absoluut te stoppen met schoenen in huis dragen.  

Lees verder

Terug naar Home