Laat uw muren spreken

Witte muren zijn misschien veilig; saai is het wel. Met de juiste muurdecoratie worden uw muren echte blikvangers. Wat dacht u bijvoorbeeld van een industriële betonlook of sfeervolle Marokkaanse tegels? Laat u inspireren!

Magneetverf

Magneten alleen voor op de koelkast? Dacht het niet! Met magneetverf maakt u elke muur in een handomdraai magnetisch. Ideaal om to do-lijstjes op te hangen in de werkkamer of boodschappenlijstjes in de keuken. Ook leuk: magneetverf in de kinderkamer! Zo kunt u bijvoorbeeld cijfers en letters ophangen of leuke figuurtjes.

 • Fotobehang

  Met fotobehang haalt u die skyline van Manhattan of dat tropische strand heel eenvoudig in huis. Wilt u écht een originele muur? Laat dan een familie- of vakantiefoto afdrukken op fotobehang!

 • Fotobehang
 • Kalkverf

  Zoekt u naar een authentieke én milieuvriendelijke oplossing voor uw muren? Dan is kalkverf echt iets voor u. Deze verf is 100% natuurlijk en zorgt door de vele kleurschakeringen voor een natuurlijke look. Bijkomend voordeel is dat kalkverf vocht-, schimmel-, mos- en brandwerend is.

 • Kaleien

  Een gekaleide muur is een aanrader voor iedereen die van landelijk houdt. Kalei bestaat uit kalk en rivierzand en werd vroeger door boeren gebruikt om buitengevels te ontsmetten en te beschermen tegen vocht. De meest gebruikte kleur is wit, maar in principe kan elk kleurpigment toegevoegd worden.

Marokkaanse tegels

Waan u in Marokkaanse sferen en ga voor zelliges – ofwel Marokkaanse tegeltjes – op de wand. Ideaal voor in de keuken, badkamer of het toilet. Zelliges worden met de hand gemaakt en zijn in allerlei kleuren en afmetingen verkrijgbaar. 

  Krantenpapier

  Bent u op zoek naar een low-budgetoplossing? Behang dan uw muur met kranten. Let op: een gehele wand met krantenpapier is vaak wat veel van het goede. Kies voor een klein oppervlak zoals de muur in het toilet. Tip: ga voor kranten met zwart-witfoto’s of enkel tekst. 

  Betonstuc

  Geef uw huis een industriële look met betonstuc (beton cire). De stuc is in verschillende natuurlijke tinten verkrijgbaar en door de waterdichte afwerking zeer geschikt voor uw badkamer of keuken. Ideaal, want zo heeft u nooit meer last van beschimmelde voegen!

  • Krijtbordverf
  • Krijtbordverf

   Tekenen uw kinderen graag op de muur? Met krijtbordverf is dit geen probleem en kunnen ze zich helemaal uitleven. Of beschilder de wanden in het toilet met krijtbordverf zodat bezoekers een boodschap kunnen achterlaten. Lees meer over het opleuken van het toilet

   • Muurstickers

    Wilt u snel resultaat zien? Dan zijn muurstickers een aanrader. Muurstickers zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, waardoor er altijd wel een design tussen zit dat bij u past. Tip: ga voor muurstickers op basis van vinyl. Die hechten beter dan de papieren varianten. 

   • Muurstickers

   Graffiti

   Er zijn verschillende graffiti-artiesten die van uw muur een waar kunstwerk kunnen maken. Leuk voor in de kinderkamer, maar ook zeker voor in de hal! En wat dacht u van die saaie tuinmuur?

   Terug naar Home