• Zo wordt uw huis meer waard

  Veel mensen willen hun huis verbouwen, met als doel: het huis in waarde vermeerderen. Handig als u uw huis wilt verkopen. Maar ook als u van plan bent er nog een tijdje te blijven wonen. 

  Lees verder
 • Zo wordt uw huis meer waard
 • Thuis koffiezetten? Ontdek welk apparaat bij u past!
 • Thuis koffiezetten? Ontdek welk apparaat bij u past!

  Wordt u ook zo blij van een goede kop koffie? Dan mag een koffiezetapparaat niet ontbreken in uw keuken. Maar moet u nou voor een espressomachine, een volautomaat of een cupmachine gaan? De voor- en nadelen op een rij. 

  Lees verder
 • Zo vaak moet u thuis schoonmaken

  Als het thuis schoon is, dan geeft dit rust en kunt u lekker ontspannen. Volgens schoonmaakexperts is uw huis pas echt fris als u het volgende schema aanhoudt. En dat is vaker dan u denkt..

  Lees verder
 • Zo vaak moet u thuis schoonmaken
 • Bijzondere badkamerrituelen
 • Bijzondere badkamerrituelen

  Waarschijnlijk bent u elke dag wel even in de badkamer te vinden. Iedereen heeft zijn of haar eigen badkamerritueel. Sommige mensen douchen 2 keer in de week, anderen het liefst meerdere keren per dag. Maar wat is nou gemiddeld?

  Lees verder

 • Top 10 nutteloze huishoudhulpjes

  Veel hulpjes in de huishouding zij niet zo handig in de praktijk. En nemen ze vooral veel plaats in. Hier volgt een top 10 van nutteloze huishoudhulpen.

  Lees verder

 • Top 10 nutteloze huishoudhulpjes

Samenwonen en samen inrichten!

Het is officieel: jullie gaan samenwonen. Het is niet altijd een makkelijke taak om van twee interieurs één geheel te maken. Jullie moeten keuzes maken. En daar gaan wij bij helpen.

Lees verder

Uw huis veilig maken voor kinderen

Veel ongelukken gebeuren in en om het huis. Vooral met kleine kinderen.Uw huis helemaal kidsproof inrichten is onmogelijk. Maar met een aantal maatregelen, kunt u het wel een stuk veiliger maken in huis. 

Lees verder

Voor- en nadelen van thuis lesgeven

Er bestaan diverse redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun kinderen thuis les te geven. Maar aan thuisonderwijs zitten voor- en nadelen aan. 

Lees verder

Bent u een huismus?

Veel mensen worden vrolijk van thuis keuvelen, beetje rommelen, het huishouden op orde brengen, lekker koken en genieten van kaarsjes, dekens, huispakken en kneuterigheid. Is dat herkenbaar voor u? 

Lees verder

De vrouw is de baas in huis

In huis is de vrouw meestal de baas. Dat geldt niet alleen voor de inrichting, ook de temperatuur thuis bepaalt de vrouw. Maar hoe komt dat eigenlijk? 

Lees verder

Maak uw woning toekomstbestendig

Naarmate we ouder worden, krijgen we te maken met lichamelijke ongemakken die van invloed zijn op ons wooncomfort. Wilt u zo lang mogelijk plezierig én veilig in uw eigen huis wonen? Wij zetten een aantal woonaanpassingen op een rij.

Lees verder

Een housewarming organiseren? Zo wordt het een succes!

De muren zijn gewit, de meubels staan op hun plek en alle dozen zijn uitgepakt. Tijd om uw nieuwe stek in te wijden met familie en vrienden. Alleen hoe zorgt u ervoor dat uw housewarming een succes wordt? Wij geven u 5 tips.

Lees verder

Gelukkig wonen doet u zo

Een huis hebben is één. Maar hoe maakt u er een plek van waar u volledig kunt ontspannen? Met deze tips wordt uw huis een thuis!

Lees verder

Maak van uw badkamer een thuis-spa

Na een drukke dag op het werk is het weer heerlijk om thuis te komen. De badkamer is de plek bij uitstek voor ontspanning. Dat wordt nog fijner als u uw badkamer omtovert in een thuis-spa.

Lees verder

Voor het eerst uit huis: een checklist

Als mensen op zichzelf gaan wonen, betekent dat natuurlijk ook dat er ineens veel op hun afkomt. Met deze checklist maken we uit huis gaan een stuk makkelijker.

Lees verder

De balans opmaken: uw leven in perspectief

De balans opmaken helpt om te checken of u op de goede weg bent. En dat geeft een basis om belangrijke beslissingen te nemen. Hier een paar techniekjes om u daarbij te helpen.

Lees verder

Creëer uw eigen hyggekrog

U bent dol op lezen, maar vindt er de tijd niet voor. Of u mist een fijn leesplekje. Doe als de Denen en creëer thuis uw eigen hyggekrog: een comfortabel hoekje om te lezen. 

Lees verder

Steek uw oude spullen in een nieuw jasje

Wilt u het nieuwe jaar starten met een nieuw interieur, maar heeft u daar eigenlijk geen geld voor? Niet getreurd! Met deze tips steekt u uw oude spullen in een fris, nieuw jasje.

Lees verder

Help, ik heb geen hobby’s!

Nu u volwassen bent, heeft u misschien geen echte hobby’s meer. Toch zijn er genoeg leuke dingen die u in uw vrije tijd kunt doen. En nee, daar hoeft u niet per se de deur voor uit. 

Lees verder

Vakantie? Tijd voor klusjes in huis!

Schoolvakanties zijn vaak erg leuk. Gezellig naar de nieuwste Disney-film gaan. Of naar de speeltuin. Naast leuke dingen doen, leent de vakantie zich uitstekend voor het uitvoeren van kleine klusjes in huis. Wij zetten zes ideale ‘vakantieklusjes’ op een rij.

Lees verder

Wooninspiratie: van saai huis naar droomhuis

Ergert u zich aan uw oubollige interieur, maar weet u niet wat u wél leuk vindt? Met deze tips tovert u uw huis om tot een droomhuis!

Lees verder

Waarom is raamdecoratie zo belangrijk?

De meeste mensen hangen iets voor de ramen om het binnen lekker donker te maken. Maar er zijn meer redenen waarom het zo fijn is om iets voor de ramen te hangen. 

Lees verder

Zo is eten een feestje

Een kind eten geven? Het kan een echte strijd zijn. Met deze creatieve presentatietips wordt het eten elke avond een gezellig avontuur. En het is nog lekker ook. 

Lees verder

Bent u een koukleum? 7 redenen op een rij

Draagt u het hele jaar sokken in bed? Heeft u kippenvel op kantoor als de airco aanstaat? Dan bent u een koukleum. Maar waarom heeft u het eigenlijk altijd koud? 

Lees verder

Een slim huis, hoe ver wilt ú gaan?

Apparaten worden steeds slimmer. Zo kunt u tegenwoordig uw smarthome voorzien van allerlei snufjes en mogelijkheden. Hoe ver wilt ú gaan? 

Lees verder

De ideale temperatuur in de slaapkamer

Wist u dat u minder goed slaapt in een te warme kamer? Het kan uw slaapritme zelfs ernstig verstoren. Wij zochten uit wat de ideale temperatuur is om te slapen. Ook geven we tips om koude voeten te voorkomen. 

Lees verder

Verwarming aan of elektrische deken?

Het dilemma van de week: hoe vermijdt u een koud bed? Wij zochten uit wat beter is voor u én het milieu: de verwarming aanzetten in de slaapkamer of een elektrische deken gebruiken.

Lees verder

Maak uw huis winterklaar

Nu het steeds kouder wordt, is het belangrijk dat uw huis een behaaglijke plek is. Niets vervelender dan koukleumen op de bank – of nog erger – in bed. Met deze simpele maatregelen kan uw huis wind en weer aan. 

Lees verder

Uw huis als maatpak

In bijna elke Nederlandse woning zijn wel standaard spullen te vinden die iedereen heeft. Niks mis mee, maar zou het niet aardig zijn om ook aparte, originele dingen in huis te halen? 

Lees verder

Licht doet wonderen

Sommige mensen worden somber van de wintermaanden. Voor hen betekent 'donker' hetzelfde als somber en kil. Gelukkig is er een remedie tegen de winterblues, waarvoor u de deur niet uit hoeft: méér licht!

Lees verder

Terug naar Home