Een eenzame kerst? Niet met deze tips!

Kussen onder de mistletoe, cadeaus uitpakken voor de open haard en een kerstontbijt op bed. Romantici kunnen hun hart ophalen met de kerstdagen. Maar wat als u vrijgezel bent? Met deze tips is kerst ook voor u een feest. Merry Christmas!

 • Pak uw koffers

  Waarom thuis zitten als u ook kunt genieten van zon of sneeuw? Er zijn verschillende reisorganisaties die leuke (single)reizen aanbieden. Een paar dagen naar Duitsland voor het ultieme kerstgevoel of luieren op Balinese stranden: het kan allemaal. Stiekem veel leuker dan verplicht tafelen met schoonouders. En wie weet wie u tegen het lijf loopt!

 • Pak uw koffers
 • Organiseer een kerstdiner

  Natuurlijk kunt u een magnetronmaaltijd oppiepen, maar laten we eerlijk zijn: daar wordt niemand blij van. Er zijn vast meer mensen in uw omgeving die geen plannen hebben en graag bij u aan tafel schuiven voor een lekker kerstdiner. En het mooie is: u bepaalt of het een singles only-etentje is of dat stelletjes ook welkom zijn. Geen zin om de hele dag in de keuken te staan? Vraag dan of iedereen wat meeneemt.  

 • Ga op date

  Het lijkt misschien of u de enige bent die geen geliefde heeft om de kerstdagen mee door te brengen, maar er zijn zat mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Duik in de wereld die online daten heet en ga op zoek naar een gezellige kerstdate. Misschien is uw date wel zo leuk dat u ook samen oud en nieuw viert! 

 • Kom tot rust

  Voor velen is kerst een periode van stress en ‘moetjes’. Niet voor u! Trek uw huispak aan, haal lekkere dingen in huis en kruip op de bank voor een filmmarathon. Of begin eindelijk aan dat boek waar u steeds niet aan toekomt. Wilt u liever iets buiten de deur doen? Verwen uzelf dan met een dagje sauna.

 • Doe vrijwilligerswerk

  Er zijn verschillende organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers met de feestdagen. Help bijvoorbeeld mee bij de voedselbank of zoek het dichterbij huis en bereid een maaltijd voor uw buurvrouw op leeftijd. Op deze manier brengt u de kerst niet alleen door en kunt u tegelijkertijd iets voor een ander betekenen. De ultieme kerstgedachte.

Ga shoppen

Doordat u geen peperduur kerstcadeau voor uw lief en schoonfamilie hoeft te kopen, houdt u handenvol geld over. Tijd om uzelf te verwennen! Breng een bezoek aan uw favoriete webshop en gooi uw winkelmandje vol. Bent u niet van het online shoppen? Geen probleem. Tegenwoordig zijn er genoeg winkelcentra open tijdens de feestdagen. Shop ze!

Terug naar Home