• 6 tips om uw kerstboom mooi te houden

  U koopt een prachtige boom, maar tegen de tijd dat het kerst is liggen de meeste naalden al op de grond. Herkenbaar? Met deze praktische tips blijft uw kerstboom het stralende middelpunt in huis!

  Lees verder

 • 6 tips om uw kerstboom mooi te houden
 • Top 5 leuke kerstfilms en series
 • Top 5 leuke kerstfilms en series

  Staat samen kijken naar een leuke film ook hoog op uw lijstje voor Kerst? Maar u wilt niet wéér kijken naar Scrooge of Home Alone? Bekijk dan deze top 5 films en tv-series. 

  Lees verder

 • 5x trendy kerstversiering

  Heeft u de kerstspullen al van zolder gehaald? Pak het dan eens heel anders aan en ga op zoek naar trendy kerstdecoratie. Met deze ideeën tovert u uw huis om in een waar kerstparadijs. Aan de slag!

  Lees verder

 • 4x trendy kerstversiering

Steeds meer kersttradities in Nederland

Een paar jaar geleden leek het of Sinterklaas het had afgelegd tegen de Kerstman. Maar de afgelopen twee jaar begon de goede sint vrolijk aan een comeback. Zet deze trendbreuk door, of gaan we toch massaal over op het Angelsaksische wintersprookje?

Lees verder

De leukste en gekste kersttradities uit de hele wereld

Kerst wordt gevierd in landen over de hele wereld. Elk land heeft een eigen traditie. Niet alleen de kerstboom staat symbool. Ook de adventskrans, de kerstkrans, het kerststuk en de kerststal verschijnen vaak. Maar er is nog veel méér mogelijk. Hier volgen de leukste en meest opmerkelijke kersttradities over de hele wereld.

Lees verder

Kerst vol complimenten

Het is bijna Kerstmis, dat is voor mij de mooiste tijd van het jaar. Het heeft te maken met huiselijkheid, denk ik. Bij de kerstboom dromen we van vrede op aarde, een lege agenda en wat we zelf beter kunnen doen in de wereld. 

Lees verder

Een eenzame kerst? Niet met deze tips!

Kussen onder de mistletoe, cadeaus uitpakken voor de open haard en een kerstontbijt op bed. Romantici kunnen hun hart ophalen met de kerstdagen. Maar wat als u vrijgezel bent? Met deze tips is kerst ook voor u een feest. 

Lees verder

Ik vloog naar huis voor kerst

Ver voor kerst begint het bij mij al te kriebelen: het kerstgevoel. Dat is altijd zo geweest, ook toen ik met mijn gezin in Dubai woonde en de zon volop scheen. Ik was daar niet de enige die last had van kerstopvliegers. 

Lees verder

Sint eruit, boom erin

Sinterklaas is weer naar Spanje en dat betekent dat ik los mag! Al weken van tevoren prik ik een dag om de boom te halen. Dat werd dit jaar dinsdag 6 december. Sint eruit, boom erin. Het voelt een beetje alsof mama nu aan de beurt is, na het heerlijk avondje voor de kinderen. 

Lees verder

Oh dennenboom, oh dennenboom …

De kerstversiering kan weer van zolder. Maar wanneer mag u de kerstboom eigenlijk officieel neerzetten? En, wanneer mag hij de deur weer uit? Wij doken de kerstgeschiedenis in.

Lees verder

Een groene kerst

Het is weer tijd om een kerstboom in huis te halen. Gaat u voor echt of nep? Koopt u er een, of ziet u meer in huur of adoptie. We helpen u graag kiezen met de boom die precies bij u past. 

Lees verder

Terug naar Home