5 tips voor leuke activiteiten in huis

U komt thuis van uw werk, gaat eten en… belandt op de bank voor de tv. Herkenbaar? Laten we eerlijk zijn; van elke avond naar het beeldscherm staren wordt niet iedereen blij. Alleen, wat moet u dan doen? Gelukkig zijn er genoeg leuke activiteiten voor in huis. Wij zetten ze voor u op een rij. Fijne avond!

Kruip op de bank met een boek

Veel mensen vinden het fijn om op vakantie een boek te lezen; languit op een strandbedje of schommelend in een hangmat. Op de bank onder een behaaglijk dekentje is echter ook heel relaxed. Ga voor een zenuwslopende Scandinavische thriller. Of wellicht is een feel good genre meer aan u besteed. Waar u ook van houdt; er is altijd wel een boek te vinden waarin u zich helemaal kunt verliezen. Geen boeken in huis? Breng dan eens – wanneer de zon schijnt - een bezoekje aan de bieb.

 • Haal de spelletjes uit de kast

  Misschien staat u niet direct te juichen bij de gedachte van een spelletje spelen. Maar u zult zien: zodra u bezig bent, wordt u bloedfanatiek. Onze persoonlijke favoriet is Yahtzee: simpel en spannend. Een ouderwets bordspel als Mens erger je niet of Ganzenbord blijft natuurlijk ook leuk. Geen familie of vrienden in de buurt om mee te spelen? Maak dan eens een uitdagende puzzel. 

 • Haal de spelletjes uit de kast
 • Probeer nieuwe recepten uit

  Vindt u het leuk om nieuwe recepten te proberen, maar komt u er niet aan toe? Als u de tv wat vaker uit laat staan, heeft u opeens zeeën van tijd om uitgebreid te kokkerellen. Heeft u te veel gemaakt? Vries dan een deel in. Handig voor een avond dat u wél lekker lui op de bank wilt hangen.

 • Laat uw creativiteit de vrije loop

  Tegenwoordig staat het internet vol met leuke DIY’s (do it yourselves). Van het maken van originele kerstdecoratie en verjaardagskaarten tot het haken van hippe kussenhoesjes en slingers. Creatief bezig zijn is een uitstekende manier om uw zinnen te verzetten na een lange werkdag op kantoor. Bovendien levert het u leuke home made creaties op.

 • Ga uitgebreid badderen
 • Ga uitgebreid badderen

  Niets is meer ontspannend dan een warm bad. Gooi voor het ultieme wellnessgevoel een flinke scheut badolie in het water. En wat dacht u van waxinelichtjes op de rand en loungemuziek op de achtergrond? Natuurlijk kunt u het badderen prima combineren met het lezen van een boek of tijdschrift. Na afloop voelt u zich herboren.

Terug naar Home