Essenties.
Praktische tips.

Warm de winter in met 5 verrassende verwarmingstips

Warm de winter in met 5 verrassende verwarmingstips

De eerste truien en winterjassen vliegen weer over de toonbank. Dat betekent maar één ding: het wordt weer winter! Met deze verwarmingstips zorgen wij ervoor dat jij de zomerse temperaturen niet hoeft te missen tijdens de donkere, koude dagen.

1. Profiteer van de oven

Taarten, koekjes of een ovenmaaltijd: fire up that oven! De oven verwarmt namelijk niet alleen jouw eten, maar verspreidt ook de warmte door het huis. Twee vliegen in een klap :-)

2. Schommel je warm

Ben je in het bezit van een schommelstoel? Pak dan een deken en ga lekker schommelen! Doordat je in beweging bent verhoog je je lichaamstemperatuur, wat maakt dat de verwarming ook niet zo hoog hoeft. Actief relaxen dus.

3. Romantische verwarmer

Nu de dagen korter worden, doen we de lampen steeds vroeger aan. Kaarsen zijn een romantisch alternatief voor lampen. Wist je dat kaarsen niet alleen zorgen voor licht en sfeer, maar dat ze ook bijdragen aan de warmte in huis? Hartverwarmend!

4. Het is voorbij met die koude voeten

Wist je dat het gemiddeld 4 tot 5 graden scheelt als je vloer goed is geïsoleerd? Of kies voor een mooi tapijt! Ook dan wordt warmteverlies tegengegaan.

5. Een slim thermo-maatje

Een fijne temperatuur in huis hoeft niet gepaard te gaan met hoge kosten. Daarom willen we je graag kennis laten maken met jouw nieuwe beste vriend: de slimme thermostaat! Naast besparen op energiekosten maken onze slimme thermostaat van jouw huis een warm thuis.

Ook leuk om te lezen: