Essenties.
Praktische tips.

Winter gadgets

5 gadgets voor een warme winter

Een paar weken geleden vielen de mussen van het dak van de warmte, toen was het weer ijskoud en nu schijnt de zon weer uitbundig. Wat een verschil zeg. Heb je het nu al koud? De echte winter komt nog. Daarom alvast 5 tips voor je verlanglijstje. Geen kou meer voor jou!

Met stip op 1: magnetronsloffen

Koude voeten krijg je niet zo snel warm. Behalve... met je nieuwe paar magnetronsloffen. Laat je verrassen met lage of lekker hoge sloffen. 90 seconden in de magnetron betekent een paar uur (!) warme voeten.

Beardo

Tip 2: muts met baard

Mensen die sporten in de sneeuw hebben vaak de beste ideeën om het warm te houden. Snowboarder Jeff Phillips bedacht bijvoorbeeld een paar jaar geleden de muts met baard. Het is weer eens wat anders en het houdt je gezicht buiten zeker warm. Leuk om te krijgen én om te geven.

Tip 3: warm werken op kantoor

In nieuwe kantoorgebouwen hangt vaak geen verwarming meer. Superhip en efficiënt voor het bedrijf. Maar niet echt handig als je nat en koud op je werk aankomt. Gelukkig hebben technische mensen ook hiervoor oplossingen bedacht! Je komt weer eens ijs- en ijskoud van de fiets en gaat zitten op je plek. Je voeten op de rubberen mat met warmte-elementen. Je ene hand pakt de verwarmde muis vast. De andere steekt de elektrische deken in de USB-poort. En je negeert natuurlijk de jaloerse blikken van collega's. Kijk wel altijd als je weggaat of alles uit staat.

Tip 4: verwarmde inlegzolen

In de winter klinkt het leven van een beer soms fijn. Slapen, slapen en nog eens slapen tot het lente wordt. Helaas werkt het echte leven niet zo. We moeten naar buiten. En nee, niet met je gloednieuwe magnetronsloffen. Daarvoor pak je natuurlijk je oplaadbare verwarmde inlegzolen. Kom maar op met die winterwandelingen!

Tip 5: automatisch warm met een slimme thermostaat

Is de snoozeknop 's morgens je beste vriend? Een slimme thermostaat zorgt dat je huis alvast warm is als de wekker gaat. Misschien spring je dan wel je bed uit. Extra voordeel is dat de slimme thermostaat de verwarming uitzet als je gaat slapen of naar buiten gaat. Staat vast niet zo sexy op je verlanglijstje, maar toch lekker warm.

Extra hartverwarmende tips

Het duurt nog even voordat het december is. Daarom ook deze huis-tuin-en-keukentips. Je kent ze waarschijnlijk wel, maar toch. Heb je het gevoel dat je het nooit meer warm krijgt? Sta op, trek een jas aan en ga buiten een flink stuk wandelen. Van wandelen gaat je bloed stromen en krijg je het warm. Als je thuiskomt, pak je een kop thee met gember. Zo weet je zeker dat je warm blijft. Chocomel met slagroom mag ook ;-).

Ook leuk om te lezen: