Essenties.
Huis van de toekomst.

een slimme kledingkast in de toekomst

Het lijkt wel een magische klerenkast

'Ik heb niks om aan te doen vanavond' verzucht je, terwijl je voor je kast staat die uitpuilt van de kleren. Dat probleem hoef je in de toekomst niet meer te hebben.

Je kledingkast denkt met je mee

In de Gouden Eeuw verruilden rijke kooplieden hun kledingkisten voor kasten. In de tijd daarna is er niet veel veranderd aan onze kasten. We zien wel variaties erop, zoals inloopkasten of een draairek met schoenen. Ook verschijnen er filmpjes op internet met kasten en tablets waarop je combinaties uitkiest. Maar echt ingeburgerd is dat nog niet. Gaan we in de toekomst onze kast verbinden met internet?

De mogelijkheden lijken eindeloos. Je kast weet precies welke kleren erin hangen en liggen. Je krijgt te zien welke combinaties mogelijk zijn en samen bepaal je welke stijl je wilt dragen. Vervolgens zie je welke items mooi daarbij zouden passen. Vind je het wat? Dan ligt het morgen al in je kast. Of het shirt van je partner is al een paar jaar oud. Vervangen? Je kast regelt het voor je. Tringggg, de deurbel gaat. Je kast heeft de kleren van vorig jaar die je helaas niet meer passen al verkocht op Marktplaats. En voor dat feestje vanavond ligt je favoriete broek en shirt al klaar, je kast kent je agenda namelijk van binnen en van buiten.

Maar zover is het nog lang niet en je bepaalt natuurlijk altijd zelf hoe 'slim' je klerenkast wordt.

Ook leuk om te lezen: