Feit of fabel

Ons nieuwe assortiment zonnepanelen levert 100 kWh extra elektriciteit op, oftewel een jaar lang wassen.

Feit

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. En dat is met een reden: zonnepanelen zijn namelijk een slimme investering. Goed om te weten: ons assortiment A-kwaliteit zonnepanelen is vernieuwd. Om wat concreter te maken wat de nieuwe zonnepanelen nu extra opleveren ten opzichte van het assortiment van 2016, hebben we een berekening gemaakt naar de elektriciteit die nodig is om te wassen:  


Berekening: Iemand heeft 10 zonnepanelen. Deze leveren met de nieuwe zonnepanelen een verhoogde opbrengst op van 100 kWh per jaar. Het verbruik per wasbeurt is gemiddeld 0,7 kWh. Uitgaande van 2 á 3 wasbeurten per week, staat de besparing gelijk aan een jaar lang wassen.


Kosten en opbrengsten
De opbrengst van onze nieuwe panelen is tot maar liefst 300 Wp. Om een indicatie te geven: 4 panelen zijn nu al beschikbaar vanaf € 2.121 (all inclusive prijs). Weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Doe dan snel de ZonnepanelenCheck

Installatie van zonnepanelen
De installatie van zonnepanelen laten wij over aan onze deskundige servicepartners. Een installateur uit de regio verricht de werkzaamheden die nodig zijn op het dak en in de woning. Hij regelt eigenlijk alles, behalve natuurlijk de zon.