Zo ziet u hoe geschikt uw dak is

Bij de druppel op de kaart hiernaast staat uw eigen huis. Aan de kleuren kunt u zien of uw dak geschikt is voor zonnepanelen: groen is zeer geschikt, geel geschikt en rood ongeschikt. Bij ons advies nemen wij ook standaard een gemiddeld stroomverbruik mee. Deze kunt u, samen met het aantal en type zonnepanelen, zelf aanpassen. Zo wordt uw advies nog persoonlijker.

Overzicht van uw zoninstraling

Zoninstraling op uw dak
                                       
weinig veel

Veel of minder zoninstraling?

In de afbeelding hiernaast ziet u hoeveel zon er op uw dak schijnt. Dat noemen we zoninstraling. Donkerrood betekent veel en blauw weinig instraling op uw dak.

Uw dak is met een hellingshoek van {data-plantTilt}° op het {data-plantOrientation} {data-suitability} voor zonnepanelen.

Let op: de uitkomst kan afwijken van de werkelijke situatie. Neem daarom altijd contact met ons op voor een persoonlijk advies.

De voordelen van Essent zonnepanelen

  • A-merk kwaliteit zonnepanelen, inclusief 10 jaar garantie
  • Scherpe alles-in-één prijs
  • Installatie binnen één dag door een erkende servicepartner

U heeft de keuze uit drie pakketten zonnepanelen:

  • Budget: goede kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Uiteraard met de service die u van ons kent.
  • Comfort: deze strakke zwarte zonnepanelen verkopen we het meest aan onze klanten. Ze zijn net zo mooi als efficiënt.
  • Premium: het nieuwste type zonnepanelen op de markt met het hoogste vermogen. Hiermee haalt u het allerbeste in huis.
De Voordelen van zonnepanelen van Essent
De Voordelen van zonnepanelen van Essent

U bespaart direct op uw energierekening

Op basis van uw dak en uw verbruik adviseren wij om {data-amountPanels} {data-panelType} zonnepanelen te plaatsen. Hiermee wekt u jaarlijks {data-yearlyKwh} kWh stroom op. Dit is ongeveer {data-percentOfYearlyUsage}% van het ingevulde jaarverbruik. Hiermee bespaart u € {data-profitPerYear} per jaar op uw energierekening, wat ongeveer neer komt op een besparing van € {data-profitPerMonth} per maand.

Aantal panelen - stuks
Bruikbare oppervlakte -m2
Nominaal vermogen - kWp
Energie opbrengst - kWh per jaar

Vergroot uw rendement met Power Optimizers

Een Optimizer zorgt ervoor dat zonnepanelen afzonderlijk van elkaar werken. Ligt een zonnepaneel in de schaduw, dan zorgt een Optimizer dat dit geen negatieve invloed heeft op de andere panelen. Met als resultaat: een optimaal rendement uit al uw panelen.

Essent biedt comfort: Isolatie

Gratis btw teruggave service

De adviesprijs voor de kosten van de aanschaf en installatie van {data-panelType} zonnepanelen is €{data-investmentCosts},-, inclusief btw. Kiest u voor zonnepanelen van Essent, dan kunt u gebruik maken van de gratis btw teruggave service. Hiermee krijgt u €{data-btwOfInvestment} van de aanschafprijs terug. Uw netto investering komt hiermee uit op €{data-nettoInvestmentCosts}.

De servicepartner van Essent neemt de administratieve handelingen voor de btw-teruggave voor u uit handen. Hiervoor werken zij samen met specialisten in de fiscale aspecten van duurzame energie.

Financiering van uw zonnepanelen

Vraag nu een adviesgesprek aan voor zonnepanelen

Maak vandaag nog een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze zonnepanelenadviseurs. Zij nemen telefonisch contact met u op en vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van onze zonnepanelen.


Uw adres wordt automatisch opgezocht

 

Kijk voor meer informatie over zonnepanelen bij de veelgestelde vragen.

Informatie wordt opgehaald...