Zeker van uw opbrengst
met het ServiceGarantPlan

  • Monitoring op afstand
  • We grijpen in als de opbrengst terugloopt
  • Geen bijkomende kosten

Zonnepanelen serviceplan: waarom monitoring op afstand?

Waarom monitoring op afstand?

Wij monitoren uw systeem continu op afstand om een veilige en goede werking te kunnen garanderen. Blijft uw opbrengst achter, dan krijgt u van ons een sms of e-mail met de mogelijke oorzaak en wat we gaan doen om het probleem op te lossen. Waarom we dit doen? Bij een daling in de opbrengst van uw zonnepanelen kan het even duren voordat u dit opmerkt. Dit is afhankelijk van hoe vaak u uw omvormer controleert.

Zonnepanelen serviceplan: uw online hulp

Uw online hulp

Wist u dat u veel storingen en problemen zelf kunt oplossen? We helpen u graag met het handige online stappenplan. Zo krijgt u inzicht in het probleem en klikt u stap voor stap naar de oplossing. Heeft u hulp nodig? Dan kunt u ons natuurlijk bellen.

Zonnepanelen serviceplan: gerust gevoel

Altijd een gerust gevoel

Zien we een storing of daling in uw opbrengst, dan proberen we dit op afstand te analyseren en op te lossen. Mocht dit niet lukken, dan komen we binnen enkele werkdagen uw zonnepanelensysteem controleren. Vervolgens bespreken we met u wat we gaan doen om het probleem te verhelpen.

Volta Solar - Gespecialiseerd in zonne-energie -  Ruime kennis, meer dan 10 jaar ervaring - Gecertificeerd  Zonnekeur-installateur

Inzicht in uw opbrengst

U krijgt maandelijks een overzicht van de gerealiseerde opbrengst van uw zonnepanelen. Dit vergelijken we met de verwachte opbrengst zoals opgegeven in de offerte.
Zo heeft u altijd inzicht in het rendement van uw zonnepanelen.

Zonnepanelen serviceplan: inzicht in uw opbrengst

Kies voor een ServiceGarantPlan voor € 29,95 per jaar