Zeker van je opbrengst
met het ServiceGarantPlan

  • Monitoring op afstand
  • We grijpen in als de opbrengst terugloopt
  • Geen bijkomende kosten

Zonnepanelen serviceplan: waarom monitoring op afstand?

Waarom monitoring op afstand?

Wij monitoren je systeem continu op afstand om een veilige en goede werking te kunnen garanderen. Blijft je opbrengst achter, dan krijg je van ons een sms of e-mail met de mogelijke oorzaak en wat we gaan doen om het probleem op te lossen. Waarom we dit doen? Bij een daling in de opbrengst van je zonnepanelen kan het even duren voordat je dit opmerkt. Dit is afhankelijk van hoe vaak je de omvormer controleert.

Zonnepanelen serviceplan: uw online hulp

Je online hulp

Wist je dat je veel storingen en problemen zelf kunt oplossen? We helpen je graag met het handige online stappenplan. Zo krijg je inzicht in het probleem en klik je stap voor stap naar de oplossing. Heb je hulp nodig? Dan kun je ons bellen.

Zonnepanelen serviceplan: gerust gevoel

Altijd een gerust gevoel

Zien we een storing of daling in je opbrengst, dan proberen we dit op afstand te analyseren en op te lossen. Mocht dit niet lukken, dan komen we binnen enkele werkdagen je zonnepanelensysteem controleren. Vervolgens bespreken we met je wat we gaan doen om het probleem te verhelpen.

Volta Solar - Gespecialiseerd in zonne-energie -  Ruime kennis, meer dan 10 jaar ervaring - Gecertificeerd  Zonnekeur-installateur

Inzicht in je opbrengst

Je krijgt maandelijks een overzicht van de gerealiseerde opbrengst van je zonnepanelen. Dit vergelijken we met de verwachte opbrengst zoals opgegeven in de offerte.
Zo heb je altijd inzicht in het rendement van je zonnepanelen.

Zonnepanelen serviceplan: inzicht in uw opbrengst

Kies voor een ServiceGarantPlan voor € 29,95 per jaar