Zonnepanelen met gratis upgrade

Bij Essent profiteert u nu van een gratis upgrade naar zonnepanelen met een nóg hoger rendement.

Zo krijgt u Premium panelen voor de prijs van Comfort panelen. Bij aanschaf van 10 panelen levert dat al snel een voordeel op van 150 euro. Daarna wordt het alleen maar interessanter. Premium panelen leveren tot bijna 10% meer rendement op in vergelijking met Comfort panelen én hebben een hogere opbrengst in kWh. Zo bespaart u nóg meer op uw energiekosten. Heeft u liever Comfort panelen? Die krijgt u nu voor de prijs van Budget panelen.*

Is uw dak geschikt?

*Kijk voor de actievoorwaarden op essent.nl/zonnepanelen-voorjaarsactie

Voordelen van zonnepanelen

Er zijn genoeg redenen om voor zonnepanelen te kiezen. We zetten ze graag voor u op een rijtje. Zo ontdekt u of zonnepanelen ook voor u een uitkomst zijn.
Lees verder >

Adviesgesprek aanvragen

Hoe vergelijkt u zonnepanelen?

Op de zonnepanelenmarkt komen steeds meer aanbieders. We helpen u graag om door alle bomen het bos nog te zien. Weten waarop u zonnepanelen kunt beoordelen?
Lees verder >

De opbrengst van uw zonnepanelen berekenen

Als u zonnepanelen aanschaft, wilt u natuurlijk weten wat ze u gaan opleveren. Want hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak en wat wekken ze op?
Lees verder >

Wat kosten zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn niet goedkoop, daar zijn we eerlijk over. Maar zonne-energie is wel een goede investering. Weten wat onze prijzen zijn en wat u daarvoor krijgt?
Lees verder >

Terugverdientijd van uw zonnepanelen

De terugverdientijd van uw zonnepanelen hangt af van een aantal factoren: zoals de aanschafprijs, de stroomprijs van uw leverancier en waar uw panelen worden geplaatst.
Lees verder >

Gratis btw-teruggave service

Koopt u Zonnepanelen van Essent, dan regelt de servicepartner helemaal gratis uw btw-teruggave. Dat scheelt u tijd én levert u honderden euro’s voordeel op. Benieuwd?
Lees verder >

Subsidie op zonnepanelen

Of u subsidie krijgt op uw zonnepanelen, hangt een beetje af van waar u woont. Het is zeker de moeite waard om dit uit te zoeken, want het kan behoorlijk schelen.
Lees verder >

Installatie

De installatie van uw zonnepanelen is in principe in een dag gebeurd. Onze ervaren monteur plaatst de panelen op uw dak. Meer weten?
Lees verder >

Nog meer rendement uit uw panelen?

Dan is een Power Optimizer mogelijk interessant voor u. Daarmee haalt u de maximale opbrengst uit uw zonnepanelen.
Alles over Optimizers >

Bespaar op warm water

Met een zonneboiler bespaart u tot wel de helft van uw energiekosten voor warm water.