De voordelen van duurzame energie

De meeste energie die wij in Nederland verbruiken, wordt gewonnen uit bronnen die schadelijk zijn voor het milieu. Wilt u bijdragen aan een beter milieu? Dan kunt u kiezen voor duurzame energie zoals zon. Zonne-energie is duurzaam, omdat het een onuitputtelijke schone bron is. Bij het opwekken van zonne-energie komen, buiten de productie en installatie, geen schadelijke stoffen vrij zoals CO2.

Wat kunt u aan schone energie opwekken met zonnepanelen?

Er is zonlicht genoeg. Ook in Nederland schijnt er voldoende zon om met zonnepanelen energie op te wekken.

U bespaart

Met 10 Comfort 260Wp zonnepanelen kunt u jaarlijks 2303 kWh aan elektriciteit opwekken. De zonnepanelen voorzien in 68% van uw energiebehoefte. Hierdoor bespaart u € 520,- op energie. Energie die normaal gesproken op een schadelijke manier opgewekt wordt.

Vermindering CO2

De CO2 uitstoot die ontstaat bij het opwekken van energie via conventionele methodes gaat gepaard met een grote hoeveelheid CO2 uitstoot. Bij het opwekken van 1 kilowattuur, komt bij de verbranding van kolen 900 gram CO2 vrij en 400 gram CO2 bij gasverbranding.

Door energie op te wekken met 10 Comfort 260 Wp zonnepanelen, vermindert u minstens 921200 gram CO2 (400 gram x 2303 kWH).

U komt in aanmerking voor subsidie

Het positieve effect van zonnepanelen voor het milieu heeft er voor gezorgd dat de overheid het opwekken van zonne-energie stimuleert. Hierdoor is het naast een milieu bewuste keuze ook nog eens financieel heel interessant om zonnepanelen aan te schaffen.

Meer over subsidie

Vraag nu een adviesgesprek aan voor zonnepanelen

Maak vandaag nog een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze zonnepanelenadviseurs. Zij nemen telefonisch contact met u op en vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van onze zonnepanelen.


Uw adres wordt automatisch opgezocht