Helemaal thuis met Essent en vtwonen

Essent en vtwonen hebben de handen ineengeslagen om van uw huis nóg meer uw thuis te maken. Uw huis is de plek waar u helemaal uzelf kunt zijn. Niet alleen een persoonlijk interieur draagt daar aan bij, ook het genieten van een warme douche en moderne (nauwelijks zichtbare) oplossingen in huis vergroten uw wooncomfort. Van een slimme thermostaat tot de ketel die uw huis verwarmt: een fijn en comfortabel huis zorgt voor dat ultieme 'helemaal thuis'-gevoel.

Wil je weten hoe je huis zo comfortabel mogelijk kan maken? Kijk dan iedere zondagavond om 19.30u op SBS6 naar 'Weer verliefd op je huis'.

 • Doe de WoonComfort Test

  Weten wat u kunt doen om uw huis zo comfortabel mogelijk te maken? Doe dan de WoonComfort Test! Ieder huis is anders, dus het is belangrijk om uw comfortwens helder te krijgen. Aan de hand van 8 vragen beeldt u uw comfortwens uit op een moodboard. U krijgt een persoonlijk advies én tips en inspiratie om van uw huis nóg meer uw thuis te maken. Heel handig en leuk om te delen met uw vrienden.

  Start de WoonComfort Test

 • Doe de WoonComfort Test
 • Zonnepanelen

  Zonnepanelen

  Met zonnepanelen wekt u uw eigen groene stroom op: dat is niet alleen goed voor het milieu, maar u geniet ook nog eens van een lagere energierekening. Bovendien stijgt de waarde van uw woning met gemiddeld 5.000 euro.

  Bekijk de uitzending van 'Weer verliefd op je huis' over zonnepanelen.


  Alles over zonnepanelen

 • Nest Protect

  Nest Protect

  De Nest Protect is een slimme rook- en koolmonoxidemelder die u vriendelijk vertelt waar en wat het probleem is, voordat er alarm geslagen wordt. U kunt de rookmelder via de app eenvoudig uitzetten als alles veilig is.

  Bekijk de uitzending van 'Weer verliefd op je huis' over de Nest Protect.


  Alles over de Nest Protect

 • Nest thermostaat

  Nest thermostaat

  De Nest Learning Thermostat™ is niet zomaar een thermostaat. Uw Nest thermostaat onthoudt de temperatuur die u prettig vindt en zet zichzelf lager als u weg bent, zodat u geen energie verspilt aan het verwarmen van een leeg huis.

  Bekijk de uitzending van 'Weer verliefd op je huis' over de Nest thermostaat.


  Alles over de Nest thermostaat

 • Onderhoud cv-ketel

  Cv-ketel onderhoud

  Een cv-ketel heeft onderhoud nodig. Zo verlengt u de levensduur en haalt u een hoger rendement uit uw ketel. Bovendien verkleint u de kans op storingen en onveilige situaties. Zo geniet u altijd van een warm, dus comfortabel huis.

  Bekijk de uitzending van 'Weer verliefd op je huis' over cv-ketel onderhoud.


  Alles over cv-ketel onderhoud

 • Vloerisolatie

  Vloerisolatie

  Wat een feest, altijd op sokken door de kamer lopen! En dat zonder koude voeten te krijgen. Goede vloerisolatie zorgt ervoor dat niet alleen de vloer minder koud aan voelt, maar ook dat het hele huis sneller opwarmt.

  Bekijk de uitzending van 'Weer verliefd op je huis' over vloerisolatie.


  Alles over vloerisolatie

 • Cv-ketel

  Cv-ketel

  De cv-ketel is het warme hart van uw huis en dat moet natuurlijk wel blijven kloppen. Vervang daarom op tijd uw oude ketel voor een nieuwe, zodat uw huis warm en comfortabel blijft en u altijd kunt genieten van een warme douche.

  Bekijk de uitzending van 'Weer verliefd op je huis' over de cv-ketel.


  Alles over cv-ketels

 • Nest Cam

  Nest Cam

  De Nest Cam past op uw huis en gezin, ook als u zelf niet thuis bent. De bewakingscamera bepaalt op basis van de locatie van uw smartphone of er iemand thuis is. Iedereen de deur uit? De Nest Cam schakelt zichzelf automatisch in.

  Bekijk de uitzending van 'Weer verliefd op je huis' over de Nest Cam.


  Alles over de Nest Cam