Panasonic Aquarea warmtepomp
voor verwarming, koeling en warm water

Panasonic Aquarea

Compacte warmtepomp

De Panasonic Aquarea warmtepompen zijn zeer compact in formaat. Onze servicepartners helpen je graag in het selecteren van de juiste warmtepomp.

Warmtepomp: volledige controle

Volledige controle

De warmtepompen zijn standaard voorzien van een zogeheten Comfort-Cloud. Via de telefoon of tablet kun je de warmtepomp bedienen, energieverbruiken monitoren en timer functies instellen.

Hybride lucht-water warmtepomp incl. cv-ketel

Subsidie

Vanwege de goede rendementen vallen Panasonic Warmtepompen in een hoge ISDE subsidie categorie. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het vermogen van de warmtepomp.

Doe de Warmtepompcheck

Ontdek binnen een paar minuten of je woning geschikt is en welk type warmtepomp wij je adviseren. Is je woning geschikt? Dan kun je na het invullen van de Warmtepompcheck direct een adviesgesprek aanvragen.
Panasonic warmtepomp

De werking van de Panasonic Aquarea warmtepomp

De Panasonic Aquarea warmtepomp is de ideale warmtepomp als je van het gas af wilt nadat de woning is geïsoleerd. Deze warmtepompen zijn altijd voorzien van een buitendeel welke warmte uit de buitenlucht onttrekt. Als je je woning kunt verwarmen met een aanvoertemperatuur van 50°C of misschien zelfs lager is het interessant om een warmtepomp te laten installeren. Want vanaf deze aanvoertemperatuur wordt, over het hele jaar genomen, ongeveer 75% van de totale energie die afgeven wordt uit de lucht onttrokken en de 25% komt uit het stopcontact. Dat maakt de warmtepomp juist zo energiezuinig.