Hybride ventilatiewarmtepomp
Inventum Spaarpomp 

Hybride ventilatiewarmtepomp Inventum Spaarpomp (1.6KW)

Geen nieuwe cv-ketel nodig

In de meeste gevallen kan de Inventum Spaarpomp samenwerken met je huidige cv-ketel. Kostenbesparend: het aanschaffen van een nieuwe cv-ketel is vaak niet nodig.

Warmtepomp in huis - geen buitenunit

Zonder buitenunit

De Inventum Spaarpomp is een ventilatiewarmtepomp. De ventilatiewarmtepomp werkt zonder buitenunit en hergebruikt geventileerde lucht.

Warmtepomp klein van formaat

Klein formaat

De Inventum Spaarpomp heeft een compact formaat. De hybride warmtepomp wordt geplaatst op de plek van de ventilatiebox. Ruimtebesparend!

Doe de Warmtepompcheck

Ontdek binnen een paar minuten of je woning geschikt is en welk type warmtepomp wij je adviseren. Is je woning geschikt? Dan kun je na het invullen van de Warmtepompcheck direct een adviesgesprek aanvragen.
Inventum Hybride ventilatiewarmtepomp

De werking van de hybride ventilatiewarmtepomp

De Inventum Spaarpomp is een hybride ventilatiewarmtepomp. Deze warmtepomp maakt gebruik van de ventilatielucht in de woning. De warmtepomp vervangt de huidige ventilatiebox en hergebruikt geventileerde lucht. Met behulp van een koudemiddel wordt de lucht omgezet in warmte voor de woning. De cv-ketel springt bij op hele koude dagen, maar wordt voor een groot deel ontlast. Omdat de warmtepomp op elektriciteit werkt, zorgt dit voor een afname in je gasverbruik. De cv-ketel verwarmt wel altijd het water. Zo voelt je woning altijd comfortabel.

Download de brochure

Kosten en subsidie warmtepomp

De netto investering in de Inventum Spaarpomp is € 1.950.

Berekening
De netto investering is het bedrag wat je betaalt ná aftrek van het subsidiebedrag. De aanschafprijs van de Inventum Spaarpomp bedraagt € 3.450. Het subsidiebedrag voor dit type hybride warmtepomp is € 1.500. De netto investering bedraagt dus € 1.950 (investering minus subsidie). Dit bedrag is inclusief de vakkundige installatie door onze lokale servicepartner.