Hybride ventilatiewarmtepomp
Inventum Spaarpomp 

Hybride ventilatiewarmtepomp Inventum Spaarpomp (1.6KW)

Geen nieuwe cv-ketel nodig

In de meeste gevallen kan de Inventum Spaarpomp samenwerken met je huidige cv-ketel. Kostenbesparend: het aanschaffen van een nieuwe cv-ketel is vaak niet nodig.

Warmtepomp in huis - geen buitenunit

Zonder buitenunit

De Inventum Spaarpomp is een ventilatiewarmtepomp. De ventilatiewarmtepomp werkt zonder buitenunit en hergebruikt geventileerde lucht.

Warmtepomp klein van formaat

Klein formaat

De Inventum Spaarpomp heeft een compact formaat. De hybride warmtepomp wordt geplaatst op de plek van de ventilatiebox. Ruimtebesparend!

Doe de Warmtepompcheck

Ontdek binnen een paar minuten of je woning geschikt is en welk type warmtepomp wij je adviseren. Is je woning geschikt? Dan kun je na het invullen van de Warmtepompcheck direct een adviesgesprek aanvragen.
Inventum Hybride ventilatiewarmtepomp

De werking van de hybride ventilatiewarmtepomp

De Inventum Spaarpomp is een hybride ventilatiewarmtepomp. Deze warmtepomp maakt gebruik van de ventilatielucht in de woning. De warmtepomp vervangt de huidige ventilatiebox en hergebruikt geventileerde lucht. Met behulp van een koudemiddel wordt de lucht omgezet in warmte voor de woning. De cv-ketel springt bij op hele koude dagen, maar wordt voor een groot deel ontlast. Omdat de warmtepomp op elektriciteit werkt, zorgt dit voor een afname in je gasverbruik. De cv-ketel verwarmt wel altijd het water. Zo voelt je woning altijd comfortabel.

Download de brochure

Kosten en subsidie warmtepomp

De netto investering in de Inventum Spaarpomp is € 1.950 voor een standaard installatie.

Berekening
De netto investering is het bedrag wat je betaalt ná aftrek van de subsidie. De aanschafprijs van de Elga Ace hybride warmtepomp bedraagt € 3.450. Voor dit type hybride warmtepomp kun je een subsidie aanvragen van € 1.500. Zo kom je tot een netto investering van € 1.950 (aanschafprijs minus subsidie). Dit bedrag is inclusief de professionele installatie* door een servicepartner bij jou in de buurt.

* Eventueel meerwerk niet bij inbegrepen. Vraag een offerte aan bij onze Service Partner om de totaalprijs te berekenen.