Hybride lucht-water warmtepomp
Elga Ace

Remeha Elga Ace

Tot 50 procent minder gasverbruik

De Remeha Elga Ace brengt je gasverbruik met gemiddeld 50 procent omlaag. Je bespaart op je energiekosten én vermindert de CO2-uitstoot.

Hybride lucht-water warmtepomp incl. cv-ketel

Langere levensduur cv-ketel

De Techneco Elga neemt voor een deel de taken van de cv-ketel over. Dit ontlast de cv-ketel, waardoor de ketel een langere levensduur heeft dan zonder warmtepomp.

Warmtepomp: een zuinig energielabel

Een zuinig energielabel

De Techneco Elga heeft een A++ energielabel. Dit draagt op een positieve manier bij aan een energiezuinige woning.

Doe de Warmtepompcheck

Ontdek binnen een paar minuten of je woning geschikt is en welk type warmtepomp wij je adviseren. Is je woning geschikt? Dan kun je na het invullen van de Warmtepompcheck direct een adviesgesprek aanvragen.
Remeha Elga Ace Warmtepomp

De werking van de hybride lucht-water warmtepomp

De Elga Ace is een hybride lucht-water warmtepomp. De Elga Ace kan samenwerken met de meeste cv-ketels. Heb je nog een goede cv-ketel, dan is de Elga Ace een goede optie. Deze warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht. De warmte uit de buitenlucht wordt met behulp van een koudemiddel omgezet in warmte voor in de woning. De hybride warmtepomp is efficiënter dan een cv-ketel alleen én werkt op stroom. Daardoor zal je gasverbruik afnemen. Op hele koude dagen werken de warmtepomp en de cv-ketel samen. Op deze manier wordt het optimale rendement benut. Het water wordt altijd verwarmd met de cv-ketel. Zo blijft je woning altijd comfortabel.

Download de brochure

Kosten en subsidie warmtepomp

De netto investering in de Elga Ace hybride warmtepomp is € 3.124* voor een standaard installatie.

Berekening
De netto investering is het bedrag wat je betaalt ná aftrek van de subsidie. De aanschafprijs van de Elga Ace hybride warmtepomp bedraagt € 4.724. Voor dit type hybride warmtepomp kun je een subsidie aanvragen van € 1.600. Zo kom je tot een netto investering van € 3.124 (aanschafprijs minus subsidie). Dit bedrag is inclusief de professionele installatie** door een servicepartner bij jou in de buurt.

* Berekening op basis van Remeha Elga Ace 4kW

** Eventueel meerwerk niet bij inbegrepen. Vraag een offerte aan bij onze Service Partner om de totaalprijs te berekenen.