• Nest, de eerste stap naar een slimmer huis

  Slim wonen in een huis waarin apparaten samenwerken en te bedienen zijn met uw smartphone, dat is de toekomst. Gemak, comfort en energiebesparing staan daarbij voorop. Nest en Essent, dé Nederlandse energiepartner van Nest leveren u niet gewoon een thermostaat, camera en rookmelder - Essent en Nest maken uw leven comfortabeler met écht slimme apparaten.


  Waarom Nest? 

  • Nest apparaten zijn eenvoudig in gebruik
  • Verhoog het comfort in huis
  • Eenvoudig op energie besparen door inzicht in energieverbruik
  • Echte eyecatchers die passen in ieder interieur
  • Op afstand bedienbaar met smartphone of tablet
 • Nest thermostaat
 • Nest thermostaat: altijd lekker warm thuis

  De Nest thermostaat is niet zomaar een thermostaat. Uw Nest thermostaat onthoudt de temperatuur die u prettig vindt en zet zichzelf lager als u weg bent, zodat u geen energie verspilt aan het verwarmen van een leeg huis.


  Wist u trouwens dat u de Nest thermostaat op afstand kunt bedienen? Of u nu eerder thuis komt dan gepland, achter uw bureau zit of een weekendje in de Ardennen verblijft. Als uw Nest thermostaat met wifi is verbonden, kunt u de temperatuur in huis overal aanpassen. Gewoon met uw smartphone, tablet of computer.


  Download de Nest app:

  iTunes App Store    Google Play Store

 • Nest Auto-Schema

  Auto-Schema: Nest thermostaat leert van u

  De Nest thermostaat maakt een persoonlijk schema op basis van de temperatuur-aanpassingen die u doet. De thermostaat past zich automatisch aan uw dag- en nachtritme aan. Zo is uw huis altijd aangenaam warm als u thuis bent.

 • Nest Afstandsweergave

  Afstandsweergave: informatie op het scherm

  Een van de functies op uw Nest thermostaat is Afstandsweergave. Zodra u in de buurt komt, licht het scherm op. Vervolgens wordt de tijd of de ingestelde temperatuur weergegeven. U kunt zelf kiezen of u een digitale of analoge klok te zien krijgt.

 • Nest Blaadje

  Nest Blaadje: zien wanneer u bespaart

  Ziet u het groene blaadje in de display van uw Nest thermostaat verschijnen? Dan heeft u een temperatuur gekozen waarmee u energie bespaart. Het blaadje leert van uw voorkeuren en het verschilt daarom per gezin bij welke temperatuur het verschijnt.





 • "Gemakkelijker dan de Nest Learning Thermostat™ kun je het niet hebben. Hij leert zelf en houdt alles in de gaten. Wat ook mooi meegenomen is: het apparaatje ziet er echt strak uit."

 • Testimonial klant
 • Haal de Nest thermostaat in huis (tot 100% korting)

  In combinatie met een energiecontract van Essent, haalt u de Nest Thermostaat nu heel voordelig in huis. Bij elke aanbieding ontvangt u de installatie (t.w.v. € 99,-) gratis!


  Exclusief voor onze klanten:  Nest thermostaat met € 50,- korting los verkrijgbaar

 • Nest thermostaat bij een energiecontract van Essent
 • 1 jaar vaste tarieven

  Bespaar € 150,- en ontvang de Nest thermostaat voor slechts € 99,- 
  (normaal € 249,-)


  Profiteer nu

 • 3 jaar vaste tarievenATL Houseparty sticker

  Bespaar € 200,- en ontvang de Nest thermostaat voor 
  slechts € 25,- (normaal € 249,-)


  Profiteer nu

 • 5 jaar vaste tarieven

  Bespaar € 249,- en ontvang de Nest thermostaat  helemaal gratis
  (normaal € 249,-)


  Profiteer nu


 • Monteur Nest thermostaat

 • De installatie van uw Nest thermostaat

  Uw Nest thermostaat wordt door één van onze deskundige servicepartners kosteloos aangesloten en gemonteerd. De monteur helpt u bij het instellen van uw Nest thermostaat en geeft u uitleg over alle functies. Voor een optimale werking van uw Nest thermostaat is het aan te raden om uw thermostaat te verbinden met uw wifi-netwerk.

  Nest Heat Link

  De Nest thermostaat wordt geleverd met de Nest Heat Link, die vlakbij de ketel komt te hangen. De Nest Heat Link maakt draadloos of via thermostaatdraden contact met uw thermostaat. Als u op de Nest thermostaat de temperatuur wijzigt, krijgt de Heat Link een seintje. De Heat Link zet vervolgens de verwarming aan of uit, of stuurt deze modulerend aan.


  In 4 stappen de Nest thermostaat thuis geïnstalleerd:


  5. Img: installatie 15. Img: installatie 25. Img: installatie 35. Img: installatie 4

  1. Een lokale servicepartner neemt contact met u op om een installatiedatum te bepalen.

  2. De servicepartner komt bij u thuis op de afgesproken datum om uw Nest thermostaat te installeren. 

  3. Uw cv-ketel wordt met een Nest Heat Link gekoppeld aan uw Nest thermostaat.

  4. Uw Nest thermostaat wordt geïnstalleerd. Dit duurt circa 1 uur. U kunt direct genieten van uw nieuwe slimme thermostaat.

 • Maak uw huis nóg slimmer

  De Nest thermostaat is een mooie eerste stap naar een slim huis. Maar als klant van Essent kunt u bij ons ook andere apparaten aanschaffen die uw huis slimmer maken. Bijvoorbeeld de Nest Cam en de Nest Protect, die u eenvoudig kunt aansturen met de Nest App. Ook de slimme led-verlichting van Philips is te koppelen aan uw Nest-apparaten.

 • Nest Cam Indoor

  De Nest Cam Indoor past op uw huis en gezin, ook als u zelf niet thuis bent. De bewakingscamera kan op basis van de locatie van uw smartphone en de smartphones van uw huisgenoten bepalen of er iemand thuis is. Zodra iedereen de deur uit is, schakelt de camera zichzelf automatisch in.


  Bestel direct

 • NIEUW: Nest Cam Outdoor

  De Nest Cam Outdoor is een weerbestendige beveiligingscamera voor buiten, waarmee u uw huis dag en nacht in de gaten kunt houden. De Nest Cam Outdoor is alert op beweging en opvallende geluiden en stuurt u een melding naar uw telefoon als er vermoedelijk iets aan de hand is.


  Bestel direct

 • Nest Protect

  De Nest Protect is een rook- en koolmonoxidemelder die u vriendelijk vertelt waar en wat het probleem is, voordat er alarm geslagen wordt. U kunt de rookmelder via de app eenvoudig uitzetten als alles veilig is. 's Nachts licht de Protect op bij beweging. Zowel op netstroom als op batterijen beschikbaar.


  Bestel direct

 • Nest-standaard

  De Nest-standaard is een optionele accessoire voor de Nest thermostaat die afzonderlijk wordt verkocht. Hiermee kunt u de Nest thermostaat op een boekenplank, tafel of bureau plaatsen in plaats van hem aan de wand te monteren.


  Bestel direct

 • Philips Hue

  De Philips Hue-ledverlichting bedient u met een eigen app. U kunt de ledlampen ook koppelen aan uw Nest-apparaten. Als de Nest Cam beweging detecteert terwijl u weg bent, worden de Philips Hue-lampen aan gezet, zodat het lijkt alsof u thuis bent.


  Bestel direct


Veelgestelde vragen


Energiewacht         Energiewacht Groep         Geas         Kemkens         Volta Limburg