Slimme verwarming:
slim en comfortabel wonen

Honeywell Round Connected

Het vertrouwde ‘rondje’ van Honeywell is er nu ook in Connected uitvoering. Een eenvoudig te bedienen thermostaat die ook op afstand kan worden geregeld via een overzichtelijke app. Zeer betrouwbaar qua werking en super efficiënt qua gebruik. De gewenste temperatuur kan eenvoudig worden ingesteld op de round of via smartphone of tablet. Zo is het wooncomfort vanaf elke willekeurige locatie te bedienen!

Direct bestellen

Waarom de Round Connected?

 • Op afstand bedienbaar met smartphone of tablet
 • Gebruiksvriendelijke thermostaat
 • Persoonlijke programma’s voor verwarmen instellen
 • Maximaal comfort tegen minimale energiekosten
 • Zowel draadloos als handmatig bedienbaar
Honeywell Round Wireless

Zo werkt de Honeywell Round Connected:

Startpakket Slimme verwarming, de eerste stap naar een smart home

Essent Thuis App

NIEUWEen goede start met het Startpakket Slimme Verwarming

Wilt u een smart home maar weet u niet waar te beginnen? Met het Startpakket Slimme Verwarming, exclusief verkrijgbaar bij Essent, zet u de eerste stap naar een slimmer huis. U kunt het Startpakket eenvoudig uitbreiden met al onze andere slimme producten.

Bij het Startpakket Slimme Verwarming krijgt u:

 • Een Honeywell Round Connected, uw slimme thermostaat
 • De Nsure slimme energielezer voor real-time inzicht in uw energieverbruik
 • De Essent Thuis App, de app voor het bedienen van uw slimme verwarming

Haal de Honeywell Round Connected nu voordelig in huis in combinatie met een energiecontract:

1 jaar

 • 1 jaar Groene Stroom & Gas Zeker
 • Gegarandeerd geen prijsstijgingen
 • Vaste voordelige leveringstarieven


Direct bestellen

5 jaar

 • 5 jaar Groene Stroom & Gas Zeker
 • Gegarandeerd geen prijsstijgingen
 • Vaste voordelige leveringstarieven


Direct bestellen

Los bestellen

 • Niet vast aan een energiecontract


Naar Essent Shop >

Thuis app: slimme thermostaat bedienen

Op afstand te bedienen via de app

Vroeger moest u eerst naar huis om de verwarming aan te zetten, tegenwoordig stelt u uw wooncomfort gewoon in via de smartphone! De Round Connected is namelijk te bedienen met een gebruiksvriendelijke app, waar geen abonnementskosten aan verbonden zijn. Hiermee kunt u de thermostaat vanaf elke locatie bedienen. Voortaan krijgt u bij thuiskomst altijd een warm thuis.

Minder energieverbruik

Minder energieverbruik

Wist u dat tot 66% van de gemiddelde energierekening uit verwarmingskosten bestaat? Met de Round Connected is het mogelijker om energie bewuster met u verwarming om te gaan en de energiebesparende functies toe te passen. Een huishouden kan tot wel 22% besparen! Gewoonweg door alleen te verwarmen wanneer dat nodig is.

Bediening Slimme Thermostaat via Thuis app

Programmeerbaar naar uw persoonlijke behoeften

De Round Connected kan geheel volgens uw persoonlijke leef ritme worden geprogrammeerd. Voor zeven dagen per week, tot zes perioden per dag. Dat kan gewoon via de app met uw smartphone of tablet. De Essent Thuis App biedt tevens sneltoetsen zoals ‘Afwezig’ voor besparing en ‘Aanwezig’ zodat de binnentemperatuur comfortabel is. Zo kunt u de warmtevraag aanpassen naar uw persoonlijke behoeften.

Veelgestelde vragen

Deze Honeywell thermostaat helpt u inzicht te krijgen in wat u verbruikt en kan geheel volgens uw persoonlijke leefritme worden geprogrammeerd. Zo zorgt het voor een optimaal, maar energiezuinig verbruik.

Met de Honeywell Round Connected is het mogelijk om verschillende kamers of zones van het huis onafhankelijk van elkaar te verwarmen. U heeft alleen een cv-ketel nodig met een zonesysteem en meerdere Round Connected thermostaten.

Ja, dat kan. De Round Connected is een intelligente programmeerbare kamerthermostaat ontworpen om op zichzelf te werken of te bedienen via de app.

Ja, de Round Connected maakt gebruik van OpenTherm-technologie om uw cv-ketel modulerend aan te sturen. Dit betekent dat de ketel niet alleen aan/uit geschakeld wordt, maar dat ook geregeld wordt of de ketel meer of minder warmte produceert. In andere woorden: een manier om nog meer energie te besparen!

De Round Connected werkt in de meeste gevallen niet optimaal samen met stadsverwarming. Indien u toch graag een slimme thermostaat wilt die samengaat met stadsverwarming, dan adviseren wij u de Honeywell Lyric T6.

De Honeywell Round Connected werkt met alle cv-ketels in Nederland, op het merk Brink, Junkers en twee modellen van Bosch na. 

Ja, dit is mogelijk. Mogelijk heeft u toestemming van de verhuurder nodig. Houd ook rekening met het feit dat u uw huurwoning bij verhuizing vaak in oorspronkelijke staat moet opleveren. Voor de deïnstallatie van uw Round Connected door een professionele installateur kunnen kosten in rekening worden gebracht.

De installatie van uw Honeywell Round Connected

Het grote voordeel van de Honeywell Round Connected is dat uw de thermostaat zelf gemakkelijk kunt installeren. In de verpakking van de slimme thermostaat vindt u de installatiehandleiding die uitlegt hoe u de nieuwe thermostaat gemakkelijk installeert.
Download de installatiehandleiding van de Honeywell Round Connected.

Bekijk hier of de Honeywell Round Connected samenwerkt met uw cv-ketel.

Voor hulp bij uw installatie:

Uitgebreide informatie over gebruik en installatie kunt u vinden op de speciale Honeywell Round Connected pagina, met installatie- en gebruikersvideo’s.

Een installatieafspraak maken

Lukt de installatie niet? Dan voert een van onze servicepartners de installatie van de thermostaat voor €99,- graag voor u uit.

Honeywell Round Connected: monteren en aansluiten

Veelgestelde vragen over installatie

Het grote voordeel van de Round Connected is dat u de thermostaat gemakkelijk zelf kunt installeren. De installatie van de thermostaat duurt ongeveer één uur. In de verpakking vindt u de installatiehandleiding, daarnaast is de handleiding ook online beschikbaar op onze website. Ook vind u op onze website de installatievideo die u stap voor stap uitlegt hoe u de thermostaat kunt installeren.

Als de installatie niet lukt kunt u de installatie video op onze website raadplegen. Verder zijn er nog meer installatievideo’s te vinden via de support website van Honeywell. Daarnaast kunt u via de klantenservice van deze website contact opnemen met Honeywell 020 - 565 63.

Mocht u er echt niet uitkomen met de installatie of als u liever meteen een installatie-afspraak wil maken, dan is dat mogelijk. Een van onze servicepartners voert de installatie graag voor u uit. De kosten voor installatie bedragen €99,-.

 1. U verlengt uw energiecontract bij Essent*, of u wordt klant bij ons.
 2. U krijgt een bevestiging van uw energiecontract.
 3. Binnen twee weken na de wettelijke bedenktijd van 14 dagen zal u de Honeywell Round Connected ontvangen.
 4. Van Essent ontvangt u een factuur voor € 49,- als u kiest voor een eenjarig contract of niets als u kiest voor een drie-en vijfjarig contract.

*U komt in aanmerking voor dit aanbod als u een variabel leveringscontract heeft of een contract dat binnen zes maanden afloopt.