Philips Hue
Haal ook meer sfeer in huis

Hue pakket 2

Geef je huis kleur
pakket van €200

Bij 1 jaar Groene Stroom & Gas zeker

  • 2x E27 white & colorlampen
    met 16 miljoen kleuren
  • Sensor zet de verlichting automatisch aan
  • Bridge die alle lampen koppelt

Wat ga ik betalen? Meer informatie

Slimme verlichting brengt
je thuis tot leven

Philips Hue is slimme LED verlichting voor in je hele huis. De Hue lampen sluit je aan op je wifi-netwerk en via een bridge maak je verbinding met je smartphone of tablet. Het voordeel van deze smarthome technologie is dat je het gemakkelijk uit kunt breiden naar meerdere lichtpunten. Bovendien linkt het met andere Smart home systemen: de Hue bridge kan samenwerken met Apple Homekit, Nest en andere grote smarthome spelers wereldwijd. Allemaal werken zij samen om je woning slimmer, comfortabeler en energiezuiniger te maken.

Philips Hue
White

White

Philips Hue white is warm wit licht. Makkelijk te bedienen via de app, thuis en onderweg. Je kunt timers instellen én de lampen aansluiten op een dimmer. Een mooi begin voor sfeer in huis.

White Ambiance

White ambiance

Philips Hue white ambiance geeft het perfecte licht van 's morgens tot 's avonds: ontspannend warmwit tot koel daglicht. Vroeg opstaan? Geen probleem met het daglicht van deze lampen. 

White and color ambiance

White&color ambiance

Philips Hue white en color ambiance brengt je huis echt tot leven. Deze lampen hebben maar liefst 16 miljoen kleuren! Ook muziek, films en games kleuren mee. Zo heb je zeker nooit hetzelfde huis als de buurman.

Liever los kopen?

Dat kan! Bekijk onze exclusieve pakket van Philips Hue.

Hue pakket 2

Slimme verlichting
Startpakket B


Ontdek de beste kleur voor jouw sfeer. Met 16 miljoen kleuren heb je genoeg te kiezen. Natuurlijk zet je de lampen makkelijk aan- of uit met de app of je stem. Maar een bewegingssensor is ook wel heel makkelijk!

€200

Plaats in winkelmand

Veelgestelde vragen

Met slimme lampen automatiseer je de verlichting in huis. Toch handig als de lampen aangaan als je thuiskomt of juist uitgaan als je de kamer uit loopt. De ledlampen hebben de meest voorkomende fittings.

Het is handig om een startpakket te kopen. Dan krijg je lampen en een zogenoemde Bridge die de lampen met elkaar verbindt. Deze startpakketten van INNR en Philips Hue kun je alleen bij ons kopen. Ze zijn namelijk speciaal voor Essent ontwikkeld.

Het installeren van slimme lampen is echt niet lastig. Gaat het toch ergens mis? Dan helpen we je!

Geen probleem! Onze slimme verlichting werkt goed samen met andere merken zoals Philips Hue.

De app is geschikt voor mobiele telefoons en tablets met:

  • iOS 8 of hoger
  • Android v4.1 of hoger

De Innr app is niet geschikt voor Windows-telefoons of -tablets. Natuurlijk kunt u de lampen wel bedienen met de Innr afstandsbediening. Helaas zijn er weinig slimme verlichtingssystemen met een Windows app. Wij kennen er één: de SmartThings hub. Daar kunt u het startpakket aan koppelen.

  1. U verlengt uw energiecontract bij Essent*, of u wordt klant bij ons.

  2. U krijgt een bevestiging van uw energiecontract.

  3. Binnen twee weken na de wettelijke bedenktijd van 14 dagen krijgt u de slimme thermostaat, het startpakket of de Nest Protect van Essent.

*U komt in aanmerking voor dit aanbod als u een variabel leveringscontract heeft of een contract dat binnen zes maanden afloopt.

Welk pakket past bij jou?

Met elk pakket maak je sfeer in huis. Kies zelf wat het beste bij je past. De basis
met lampen en een dimmer, het pakket met de bewegingssensor of juist het
uitgebreide pakket met een lichtstrip en de verplaatsbare Philips Hue GO.

Kies pakket