Philips Hue
Haal ook meer sfeer in huis

Slimme verlichting brengt
je thuis tot leven

Philips Hue is slimme LED verlichting voor in je hele huis. De Hue lampen sluit je aan op je wifi-netwerk en via een bridge maak je verbinding met je smartphone of tablet. Het voordeel van deze smarthome technologie is dat je het gemakkelijk uit kunt breiden naar meerdere lichtpunten. Bovendien linkt het met andere Smart home systemen: de Hue bridge kan samenwerken met Apple Homekit, Nest en andere grote smarthome spelers wereldwijd. Allemaal werken zij samen om je woning slimmer, comfortabeler en energiezuiniger te maken.

Philips Hue
White

White

Philips Hue white is warm wit licht. Makkelijk te bedienen via de app, thuis en onderweg. Je kunt timers instellen én de lampen aansluiten op een dimmer. Een mooi begin voor sfeer in huis.

White Ambiance

White ambiance

Philips Hue white ambiance geeft het perfecte licht van 's morgens tot 's avonds: ontspannend warmwit tot koel daglicht. Vroeg opstaan? Geen probleem met het daglicht van deze lampen. 

White and color ambiance

White&color ambiance

Philips Hue white en color ambiance brengt je huis echt tot leven. Deze lampen hebben maar liefst 16 miljoen kleuren! Ook muziek, films en games kleuren mee. Zo heb je zeker nooit hetzelfde huis als de buurman.

Veelgestelde vragen

Met slimme lampen automatiseer je de verlichting in huis. Toch handig als de lampen aangaan als je thuiskomt of juist uitgaan als je de kamer uit loopt. De ledlampen hebben de meest voorkomende fittings.

Het is handig om een startpakket te kopen. Dan krijg je lampen en een zogenoemde Bridge die de lampen met elkaar verbindt. 

Het installeren van slimme lampen is echt niet lastig. Gaat het toch ergens mis? Dan helpen we je!

  1. Word klant bij ons.

  2. Je krijgt een bevestiging van je energiecontract.

  3. Binnen twee weken na de wettelijke bedenktijd van 14 dagen krijg je het slimme verlichtingspakket thuisbezorgd.