Energie besparen is heel simpel
Maak kennis met de Nest Thermostat E

Nest Thermostat E

Alles aan de Nest Thermostat E is eenvoudig

Hij is gebruiksvriendelijk, want je hoeft niets te programmeren. De Nest Thermostat E is namelijk al ingesteld met een eenvoudig schema waarmee je meteen kunt gaan besparen. De verwarming zet je eenvoudig hoger of lager met de Nest-app, waar je ook bent. En hij is gemakkelijk zelf te installeren. Haal ook meer sfeer in huis met de slimme Nest Thermostat E.

Nu tijdelijk gratis bij een energiecontract!

 

Direct naar het aanbod

Altijd lekker warm thuis

De Nest thermostat E is niet zomaar een thermostaat. Je Nest thermostaat onthoudt de temperatuur die je prettig vindt en zet zichzelf lager als je weg bent, zodat je geen energie verspilt aan het verwarmen van een leeg huis.

Waarom een Nest?

 • Nest apparaten zijn eenvoudig in gebruik
 • Verhoog het comfort in huis
 • Eenvoudig op energie besparen door inzicht in energieverbruik
 • Echte eyecatchers die passen in ieder interieur
 • Op afstand bedienbaar met smartphone of tablet


Verander de temperatuur in huis,
waar je ook bent.


Hij is gemakkelijk zelf te installeren.


Hij bespaart energie en zorgt voor een
aangename temperatuur in huis.


Plaats hem waar je maar wilt in je huis.

Inzicht en controle in één app

Zet de verwarming hoger of lager, thuis of onderweg. Pas de temperatuur aan met Essent Thuis App of gebruik gewoon je stem met je thuisassistent.

Met de Essent Thuis App bedien je al je slimme apparaten. Ook geeft de app je inzicht in je energieverbruik.

 • Hulp bij installatie van je slimme apparaten
 • Bedien je slimme apparaten op afstand
 • Krijg inzicht in je energieverbruik
 • Voeg meerdere slimme apparaten toe in de app


    

Essent Thuis App

 

 

Het Nest Blaadje

Zie je het groene blaadje in het display van je Nest thermostaat verschijnen? Dan heb je een temperatuur gekozen waarmee je energie bespaart.

Tijdens de eerste dagen is het blaadje nog gebaseerd op vooraf ingestelde temperaturen. Daarna leert het blaadje van je voorkeuren en het verschilt daarom per gezin bij welke temperatuur het verschijnt.

 

Dit is de Heat Link E

De Heat Link E wordt verbonden met je verwarmingssysteem en werkt samen met de Nest Thermostat E om de verwarming aan en uit te zetten of te moduleren. Hij kan ook de temperatuur in de kamer meten.

Omdat de Heat Link E op batterijen werkt, is de installatie van de Nest Thermostat E heel eenvoudig. Je hoeft deze niet op je CV ketel te installeren, zoals je bij de Nest Learning Thermostat doet. Heat Link E is ontworpen om je oude, bedrade thermostaat te vervangen. Draai gewoon de oude thermostaat los en volg de instructies om Heat Link E in te schakelen. Snel én simpel!

Heat Link E is vrijwel altijd zichtbaar in je woonkamer. Daarom heeft Nest voor een design gezorgd wat naadloos aansluit op je interieur, met een vergelijkbaar materiaal als de Google Home Mini.

Nest Heat Link E
Installatie Nest Thermostat E

Eenvoudige en snelle installatie

Wist je dat de meeste mensen maar een uur nodig hebben om de Nest Thermostat E te installeren? Je hoeft namelijk niets met je verwarmingssysteem hoeft te doen. Plaats de Heat Link E op dezelfde plek als je huidige, bedrade thermostaat. De Nest Thermostat E kun je installeren waar je maar wilt. Of plaats deze op een tafel, kast of bureau.

 Bekijk installatievideo

Installatie is eenvoudig

Welke thermostaat past bij jou?

Vergelijk gemakkelijk welke thermostaat het beste bij je past en haal ook zo'n sfeermaker in huis!

Nest Thermostat E

Nest Thermostat E

 

 • Het matte scherm sluit aan op je huis
 • Hij is gemakkelijk zelf te installeren
 • Plaats hem overal met de ingebouwde standaard
 • Werkt met de meeste cv-installaties, waaronder aan/uit-ketels en OpenTherm
 • Gratis bij 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker

Wat ga ik betalen?

Nest Learning Thermostat™

Nest Learning Thermostat™

 

 • Kleurenscherm met hoge resolutie en Afstandsweergave
 • Professionele installatie aanbevolen
 • Monteer hem aan een muur of gebruik de Nest-standaard
 • Werkt met de meeste cv-installaties, waaronder aan/uit-ketels en OpenTherm
 • Gratis bij 5 jaar Groene Stroom & Gas Zeker

Wat ga ik betalen?

Meer informatie

Veelgestelde vragen

De Nest Thermostat E helpt je bij het bewuster omgaan met energie. Zo weet je precies wat je verbruikt en laat het Nest Blaadje zien wanneer je energie bespaart. In de meeste gevallen zorgt de Nest Thermostat E voor een energiebesparing, echter kan dit niet worden gegarandeerd. De besparing is afhankelijk van uw eigen energieverbruik, het weer en andere factoren.

Ja, de Nest Thermostat E maakt gebruik van OpenTherm-technologie om uw HR-ketel modulerend aan te sturen. Dit betekent dat de ketel niet alleen aan/uit geschakeld wordt, maar dat ook geregeld wordt of de ketel meer of minder warmte produceert. In andere woorden: een manier om nog meer energie te besparen!

Ja, dit is mogelijk. Mogelijk heeft u toestemming van de verhuurder nodig. Houd ook rekening met het feit dat u uw huurwoning bij verhuizing vaak in oorspronkelijke staat moet opleveren. Voor de deïnstallatie van uw Nest Thermostat E door een professionele installateur kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Uw gegevens worden beveiligd met krachtige tools, zoals publieke-sleutel cryptografie, HTTPS, SSL en AES- en RSA-encryptie. Nest deelt alleen informatie die nodig is om uw thermostaat en andere Nest-producten goed te laten functioneren, en alleen met uw toestemming. Uw gegevens worden nooit verkocht aan derden.

Uw Nest Thermostat E hoeft niet per se verbonden te zijn met uw wifi-netwerk. Als de Nest Thermostat E niet verbonden is met wifi, dan zijn aanvullende functies zoals bediening op afstand, het tonen van weersinformatie en automatische software-updates niet mogelijk. De thermostaat functioneert dus altijd.

Een voordeel van de Nest Thermostat E is dat de thermostaat goed samengaat met stadsverwarming. Daarnaast is de thermostaat ook goed te combineren met warmtepompen (alleen voor verwarming).

De meegeleverde Heatlink wordt geplaatst op de plek van de oude thermostaat. De Nest Thermostat E is daardoor verplaatsbaar en kan op iedere plek in huis worden geplaatst.