Slimme verwarming:
slim en comfortabel wonen

Honeywell Round Connected

Het vertrouwde ‘rondje’ van Honeywell is er nu ook in Connected uitvoering. Een eenvoudig te bedienen thermostaat die ook op afstand kan worden geregeld via een overzichtelijke app. Zeer betrouwbaar qua werking en super efficiënt qua gebruik. De gewenste temperatuur kan eenvoudig worden ingesteld op de round of via smartphone of tablet. Zo is het wooncomfort vanaf elke willekeurige locatie te bedienen!

Direct bestellen

Waarom de Round Connected?

  • Op afstand bedienbaar met smartphone of tablet
  • Gebruiksvriendelijke thermostaat
  • Persoonlijke programma’s voor verwarmen instellen
  • Maximaal comfort tegen minimale energiekosten
  • Zowel draadloos als handmatig bedienbaar
Honeywell Round Wireless

Zo werkt de Honeywell Round Connected:

Thuis app: slimme thermostaat bedienen

Op afstand te bedienen via de app

Vroeger moest je eerst naar huis om de verwarming aan te zetten, tegenwoordig stel je je wooncomfort gewoon in via de smartphone! De Round Connected is namelijk te bedienen met een gebruiksvriendelijke app, waar geen abonnementskosten aan verbonden zijn. Hiermee kun je de thermostaat vanaf elke locatie bedienen. Voortaan krijg je bij thuiskomst altijd een warm thuis.

Minder energieverbruik

Minder energieverbruik

Wist je dat tot 66% van de gemiddelde energierekening uit verwarmingskosten bestaat? Met de Round Connected is het mogelijker om energie bewuster met je verwarming om te gaan en de energiebesparende functies toe te passen. Een huishouden kan tot wel 22% besparen! Gewoonweg door alleen te verwarmen wanneer dat nodig is.

Bediening Slimme Thermostaat via Thuis app

Programmeerbaar naar je persoonlijke behoeften

De Round Connected kan geheel volgens je persoonlijke leef ritme worden geprogrammeerd. Voor zeven dagen per week, tot zes perioden per dag. Dat kan gewoon via de app met je smartphone of tablet. De Essent Thuis App biedt tevens sneltoetsen zoals ‘Afwezig’ voor besparing en ‘Aanwezig’ zodat de binnentemperatuur comfortabel is. Zo kun je de warmtevraag aanpassen naar je persoonlijke behoeften.

Veelgestelde vragen

Deze Honeywell thermostaat helpt je inzicht te krijgen in wat je verbruikt en kan geheel volgens je persoonlijke leefritme worden geprogrammeerd. Zo zorgt het voor een optimaal, maar energiezuinig verbruik.

Met de Honeywell Round Connected is het mogelijk om verschillende kamers of zones van het huis onafhankelijk van elkaar te verwarmen. Je hebt alleen een cv-ketel nodig met een zonesysteem en meerdere Round Connected thermostaten.

Ja, dat kan. De Round Connected is een intelligente programmeerbare kamerthermostaat ontworpen om op zichzelf te werken of te bedienen via de app.

Ja, de Round Connected maakt gebruik van OpenTherm-technologie om je cv-ketel modulerend aan te sturen. Dit betekent dat de ketel niet alleen aan/uit geschakeld wordt, maar dat ook geregeld wordt of de ketel meer of minder warmte produceert. In andere woorden: een manier om nog meer energie te besparen!

De Round Connected werkt in de meeste gevallen niet optimaal samen met stadsverwarming. Indien je toch graag een slimme thermostaat wilt die samengaat met stadsverwarming, dan adviseren wij je de Honeywell Lyric T6.

De Honeywell Round Connected werkt met alle cv-ketels in Nederland, op het merk Brink, Junkers en twee modellen van Bosch na. 

Ja, dit is mogelijk. Mogelijk heb je toestemming van de verhuurder nodig. Houd ook rekening met het feit dat je je huurwoning bij verhuizing vaak in oorspronkelijke staat moet opleveren. Voor de deïnstallatie van je Round Connected door een professionele installateur kunnen kosten in rekening worden gebracht.

De installatie van je Honeywell Round Connected

Het grote voordeel van de Honeywell Round Connected is dat je de thermostaat zelf gemakkelijk kunt installeren. In de verpakking van de slimme thermostaat vindt je de installatiehandleiding die uitlegt hoe je de nieuwe thermostaat gemakkelijk installeert.
Download de installatiehandleiding van de Honeywell Round Connected.

Bekijk hier of de Honeywell Round Connected samenwerkt met je cv-ketel.

Voor hulp bij je installatie:

Uitgebreide informatie over gebruik en installatie kun je vinden op de speciale Honeywell Round Connected pagina, met installatie- en gebruikersvideo’s.

Een installatieafspraak maken

Lukt de installatie niet? Dan voert een van onze servicepartners de installatie van de thermostaat voor €99,- graag voor je uit.

Honeywell Round Connected: monteren en aansluiten

Veelgestelde vragen over installatie

Het grote voordeel van de Round Connected is dat je de thermostaat gemakkelijk zelf kunt installeren. De installatie van de thermostaat duurt ongeveer één uur. In de verpakking vindt je de installatiehandleiding, daarnaast is de handleiding ook online beschikbaar op onze website. Ook vind je op onze website de installatievideo die je stap voor stap uitlegt hoe je de thermostaat kunt installeren.

Als de installatie niet lukt kun je de installatie video op onze website raadplegen. Verder zijn er nog meer installatievideo’s te vinden via de support website van Honeywell. Daarnaast kun je via de klantenservice van deze website contact opnemen met Honeywell via 020 - 56 56 392.

Mocht je er echt niet uitkomen met de installatie of als je liever meteen een installatie-afspraak wil maken, dan is dat mogelijk. Een van onze servicepartners voert de installatie graag voor je uit. De kosten voor installatie bedragen €99,-.