Slimme verwarming:
de eerste stap naar een slim huis

Honeywell Lyric T6

Slimme met wifi verbonden apparaten hebben de toekomst om je leven gemakkelijker en comfortabeler te maken. De Honeywell Lyric T6 behoort tot de nieuwste generatie slimme thermostaten. Ontworpen om perfect aan te sluiten bij de leefstijl en comfortwensen van de gebruiker. Beleef nu het comfort van een bekend en betrouwbaar merk.

Waarom de Honeywell Lyric T6?

  • Zelflerend en optimaliserend
  • Gebruiksvriendelijk: op afstand bedienbaar met smartphone of tablet
  • Energie besparing door de samenwerking tussen ketel en thermostaat
  • Persoonlijke programma’s voor verwarmen instellen
Honeywell Lyric T6

Zo werkt de Honeywell Lyric T6:

honeywell slimme thermostaat bedienen

Slimme functies

De Honeywell Lyric T6 weet hoe lang het duurt om je huis op de juiste temperatuur te krijgen. Vraag om 21 graden om 7 uur, geen probleem - de slimme Honeywell Lyric T6 thermostaat regelt het voor je, ongeacht de buitentemperatuur. Ook is deze slimme thermostaat eenvoudig te bedienen via het touchscreen. Daarmee kun je de temperatuur instellen en programmeren.

Maak thuiskomen comfortabel

Maak thuiskomen comfortabel

Door middel van de locatiegebaseerde temperatuurinstelling (geofencing) weet de thermostaat wanneer je afwezig bent en wanneer je onderweg naar huis bent. Zo weet je zeker dat je huis lekker warm is als je thuis komt, voor optimaal wooncomfort. Daarnaast wordt je huis niet verwarmd als het niet nodig is, dat resulteert in een lagere energierekening.

Thuis app

Progammeerbaar, instelbaar en aanpasbaar

De Honeywell Lyric T6 biedt de mogelijkheid om persoonlijke programma’s voor verwarmen in te stellen. Je kunt een 7 daags weekprogramma instellen of een werk-en weekend week met 5+2 dagen. Dit is mogelijk met een app, maar ook handmatig.

Veelgestelde vragen

Deze Honeywell thermostaat helpt je inzicht te krijgen in wat je verbruikt en het huis op de gewenste temperatuur te houden. Zo zorgt het voor een optimaal, maar energiezuinig verbruik.

Met de Honeywell Lyric T6 is het mogelijk om verschillende kamers of zones van het huis onafhankelijk van elkaar te verwarmen. Je hebt alleen een CV-ketel nodig met een zonesysteem en meerdere Lyric T6 thermostaten.

Ja, dat kan. De Lyric T6 is een intelligente programmeerbare kamerthermostaat ontworpen om op zichzelf te werken of te bedienen via de app.

De Lyric T6-thermostaat is een bedraad apparaat dat op de muur moet worden bevestigd.

Ja, de Lyric T6 maakt gebruik van OpenTherm-technologie om je CV-ketel modulerend aan te sturen. Dit betekent dat de ketel niet alleen aan/uit geschakeld wordt, maar dat ook geregeld wordt of de ketel meer of minder warmte produceert. In andere woorden: een manier om nog meer energie te besparen!

Een voordeel van de Lyric T6 is dat de thermostaat goed samengaat met stadsverwarming. Daarnaast is de thermostaat ook goed te combineren met vloerverwarming en warmtepompen.

Honeywell doet haar uiterste best om te zorgen dat altijd wordt voldaan aan alle relevante Europese wetgeving in verband met persoonlijke gegevens die resulteren uit haar producten en diensten. We begrijpen bezorgdheid van klanten over zowel gegevens en privacy als beveiliging helemaal en kunnen klanten ervan verzekeren dat onze producten en diensten zijn ontwikkeld rekening houdend met deze overwegingen.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat je CV-ketel een module nodig heeft om als modulerende OpenTherm-ketel samen te werken met de Honeywell Lyric T6. De Honeywell Lyric T6 werkt zonder de module wel samen met je ketel als aan-uit thermostaat. Bekijk hier of de Honeywell Lyric T6 samenwerkt met je cv-ketel als modulerende thermostaat.

Ja, dit is mogelijk. Mogelijk heb je toestemming van de verhuurder nodig. Houd ook rekening met het feit dat je je huurwoning bij verhuizing vaak in oorspronkelijke staat moet opleveren. Voor de deïnstallatie van je Lyric T6 door een professionele installateur kunnen kosten in rekening worden gebracht.

De installatie van je Honeywell Lyric T6

Het grote voordeel van de slimme thermostaat is dat je de thermostaat zelf gemakkelijk kunt installeren. In de verpakking van de slimme thermostaat vind je de installatiehandleiding die uitlegt hoe je de nieuwe thermostaat gemakkelijk installeert.
Download de installatiehandleiding van de Honeywell Lyric T6.

Bekijk hier of de Honeywell Lyric T6 samenwerkt met je cv-ketel.

Voor hulp bij je installatie:

Uitgebreide informatie over gebruik en installatie kun je vinden op de speciale Honeywell Lyric T6 pagina, met installatie- en gebruikersvideo’s.

Een installatieafspraak maken

Lukt de installatie niet? Dan voert een van onze servicepartners de installatie van de thermostaat voor €129,- graag voor je uit.

Vervang je thermostaat door de Lyric T6

Veelgestelde vragen over installatie van de Honeywell Lyric T6

Het grote voordeel van de Lyric T6 is dat je de thermostaat gemakkelijk zelf kunt installeren. De installatie van de thermostaat duurt ongeveer één uur. In de verpakking vindt je de installatiehandleiding, daarnaast is de handleiding ook online beschikbaar op onze website. Ook vind je op onze website de installatievideo die je stap voor stap uitlegt hoe je de thermostaat kunt installeren.

Als de installatie niet lukt kun je de installatie video op onze website raadplegen. Verder zijn er nog meer installatievideo’s te vinden via de website van Honeywell. Daarnaast kun je via de klantenservice van deze website contact opnemen met Honeywell 020 - 565 63 92.

Mocht je er echt niet uitkomen met de installatie of als je liever meteen een installatie afspraak wil maken, dan is dat mogelijk. Een van onze servicepartners voert de installatie graag voor je uit. De kosten voor het installeren van de thermostaat zijn €129.

Nee en hier zijn op dit moment nog geen plannen voor.