WoonVeilig Alarmsysteem
Je huis zorgeloos beveiligd
én altijd onder controle

Je huis 24 uur per dag slim beveiligd

Met het WoonVeilig Alarmsysteem ga je altijd met een veilig gevoel van huis. Je weet altijd dat thuis alles in orde is. Bij onraad krijgen jij en je buren meteen een alarmmelding. Alle onderdelen worden iedere seconde gecontroleerd. In geval van een storing of lege batterij krijg je een e-mail, sms of telefoontje.

Woonveilig
Woonveilig alarmsysteem


Waarom WoonVeilig

Het WoonVeilig Alarmsysteem is een draadloos alles-in-één alarmsysteem om je huis
of je kantoor slim te beveiligen. Het systeem is uit te breiden met 160 accessoires
tegen inbraak, brand, waterschade én koolmonoxidevergiftiging.


Direct gealarmeerd per telefoon,
sms en/of e-mail


Automatische software-
en veiligheidsupdates


24/7 systeemcontroles
door WoonVeilig


Binnen 30 minuten zelf te
installeren, zonder boren


Direct geïnformeerd bij storingen
en lage batterijspanning


Online bestuurbaar met
de WoonVeilig app

3 jaar Groene Stroom & Gas

  • 100% Groene WindStroom
  • Vaste, voordelige leveringstarieven
  • Gegarandeerd 3 jaar geen prijsstijgingen

+ Gratis
  • WoonVeilig Alarmsysteem
  • De eerste maand WoonVeilig Beveiligingsdienst
    (maandelijks opzegbaar)

Alles online bestuurbaar met de WoonVeilig app

Ben je van huis en ontdek je dat je bent vergeten het alarmsysteem aan te zetten? Geen probleem. Aanzetten kan eenvoudig op afstand via internet of met de WoonVeilig app. Waar je ook bent, 24 uur per dag.

Woonveilig startpakket
Woonveilig Beveiligingsdienst eerste maand gratis

WoonVeilig Beveiligingsdienst eerste maand gratis

Kies je voor een energiecontract i.c.m. WoonVeilig, dan krijg je ook één maand de volledige WoonVeilig Beveiligingsdienst cadeau. Hierna kies je of je dit abonnement verlengt (€ 8,95 per maand, maandelijks opzegbaar) of dat je liever kiest voor de Gratis Basisdienst.

De Gratis Basisdienst stuurt een kort push-berichtje op je mobiele telefoon bij een alarm, met de WoonVeilig Beveiligingsdienst zijn de mogelijkheden uitgebreider:

  • 24 uur per dag aangesloten op de virtuele alarmcentrale
  • Onbeperkt aantal alarmberichten per telefoon en sms
  • Overal te bedienen met de app en website

Extra uitbreiding: bekijk direct de video-opnames bij alarm

Het alarm gaat af maar, maar wat is er precies aan de hand? Handig aan dit systeem: de gemaakte videobeelden worden per sms naar je mobiele telefoon gestuurd. Zo zie je direct wat er aan de hand is en kun je als het echt nodig is hulp inroepen. Ook kan je overal live beelden bekijken en op ieder moment zelf zien dat alles thuis in orde is.

 

Veelgestelde vragen

Om te beginnen heb je het WoonVeilig Alarmsysteem nodig. Dit biedt in de meeste gevallen voldoende bescherming tegen inbraak voor de begane grond van een huis of voor een appartement.

Je breidt het alarmsysteem eenvoudig uit met extra draadloze accessoires zoals binnen- en buitensirenes, rookmelders, koolmonoxidemelders, lekkagemelders, beveiligingscamera’s (voor binnen & buiten), slimme stekkers, paniekknoppen en uiteraard extra bewegingsmelders en deur-/raamcontacten. Met maximaal 160 extra draadloze accessoires kun je het WoonVeilig alarmsysteem uitbreiden tot de meest complete huisbeveiligingsoplossing tegen inbraak, brand, waterschade én koolmonoxidevergiftiging.

Het WoonVeilig Alarmsysteem is zo eenvoudig gemaakt dat iedereen het alarmsysteem in 30 minuten zelf kan installeren. Bij de installatie hoef je dan ook niet te boren of draden te trekken in je huis omdat nagenoeg alle accessoires draadloos zijn. De draadloze accessoires worden geleverd inclusief hoogwaardige batterijen die gemiddeld zo’n 2-4 jaar meegaan.

Installeer je het alarmsysteem zelf en kom je ergens toch niet uit? De WoonVeilig klantenservice staat klaar om je verder te helpen. Natuurlijk kun je WoonVeilig ook laten installeren door een professionele installateur, met de WoonVeilig installatieservice.

Met het WoonVeilig Alarmsysteem weet je altijd of thuis alles in orde is. 24 uur per dag, 7 dagen per week en iedere minuut worden het alarmsysteem, de stroomverbinding en de internetverbinding in de gaten gehouden. Mocht de internetverbinding of de stroomvoorziening uitvallen dan melden ze dat meteen.

De huiscentrale bevat ook een noodstroomvoorziening. In geval van een stroomstoring zal het alarmsysteem gedurende 8 uur operationeel blijven. Het alarmsysteem kan daarom zonder stroom toch een sirene afgeven tijdens een alarm.

Zelfs als de batterijen in de draadloze accessoires aan vervanging toe zijn wordt je daarvan tijdig op de hoogte gesteld.

De WoonVeilig beveiligingsdienst houdt 24 uur per dag je huis goed in de gaten. Bij een alarmmelding gaat direct de luide sirene (104 db) in de WoonVeilig huiscentrale af en worden jij en je contactpersonen door ons direct gewaarschuwd per sms, telefoon of e-mail. Zo kan er direct actie ondernomen worden om verdere schade te voorkomen. Het is mogelijk om een uitbreiding te kopen waarmee je bij een alarm direct online video-opnames ziet.

In het geval van een inbraakalarm zal de eerste contactpersoon direct gewaarschuwd worden. Vervolgens worden de andere contactpersonen achtereenvolgens geïnformeerd met een interval van 90 seconden.

In het geval van een brand- of paniekalarm worden direct alle contactpersonen tegelijk gewaarschuwd.

De WoonVeilig Beveiligingsdienst voorziet in het automatisch waarschuwen van contactpersonen zoals je buren, vrienden en familie en jijzelf. Wanneer deze contactpersonen verdachte zaken signaleren kunnen zij direct contact opnemen met hulpdiensten zoals de politie of brandweer. Natuurlijk alleen in de gevallen wanneer zelf ingrijpen niet mogelijk is.

Met de WoonVeilig Camera's wordt er in geval van een alarm direct een beeldopname gestuurd naar je telefoon. Door middel van deze opname kun je op afstand zien wat er gebeurt en indien nodig direct hulpdiensten inschakelen.

Klant worden of verlengen?

Of je nu klant wil worden of je contract wil verlengen.
Nu 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker + WoonVeilig Alarmsysteem
+ Beveiligingsdienst eerste maand gratis.

Bekijk aanbod