WoonVeilig Alarmsysteem
Je huis zorgeloos beveiligd
én altijd onder controle

Woonveilig

Je huis 24 uur per dag slim beveiligd

Met het WoonVeilig Alarmsysteem ga je altijd met een veilig gevoel van huis. Je weet altijd dat thuis alles in orde is. Bij een inbraak krijgen jij en je buren meteen een alarmmelding. Ook worden alle onderdelen van het alarmsysteem iedere seconde gecontroleerd. Bij een storing of lege batterij word je direct geïnformeerd.

 


Waarom WoonVeilig

Het WoonVeilig Alarmsysteem is een draadloos alles-in-één alarmsysteem om je huis slim te beveiligen.
Het systeem is eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld camera’s en rookmelders. WoonVeilig biedt complete
huisbeveiliging voor bescherming tegen inbraak, brand, waterschade én koolmonoxidevergiftiging.


Direct gealarmeerd per telefoon,
sms en/of e-mail


Automatische software-
en veiligheidsupdates


24/7 systeemcontroles
door WoonVeilig


Binnen 30 minuten zelf te
installeren, zonder boren


Direct geïnformeerd bij storingen
en lage batterijspanning


Online bestuurbaar met
de WoonVeilig App

Startpakket Slimme Beveiliging

Inhoud startpakket:

 • Huiscentrale met luide sirene
 • Ingebouwde accu voor noodstroomvoorziening
 • 2 huisdiervriendelijke bewegingsmelders
 • Pincode bedieningspaneel en afstandsbediening met paniekknop
 • Deur-/raamsensor
 • Bevestigingsmateriaal

Tijdelijk 50% korting!
Van € 299,- voor slechts:

€ 149,-

  Speciale aanbieding voor klanten

  Omdat we je waarderen als klant hebben we een speciale aanbieding met flinke korting op ons Startpakket Slimme Beveiliging.

  Background
  Woonveilig Beveiligingsdienst eerste maand gratis

  WoonVeilig Beveiligingsdienst eerste maand gratis

  De eerste maand ontvang je de WoonVeilig Beveiligingsdienst gratis. Hierna kies je of je dit abonnement verlengt (€ 8,95 per maand, maandelijks opzegbaar) of dat je liever kiest voor de Gratis Basisdienst.

  Met de Gratis Basisdienst krijg je een push-bericht op je mobiele telefoon bij een alarm en kan je het systeem waar je ook bent met de app aan- en uitzetten. Met de WoonVeilig Beveiligingsdienst zijn de mogelijkheden uitgebreider:

  • Bij een alarm worden jij en al je contactpersonen gebeld en gesms’t, net zolang tot er actie wordt ondernomen
  • Jij en al je huisgenoten kunnen het alarmsysteem bedienen met de app
  • Bij storing of lage batterijspanning word je tijdig geïnformeerd

  Verschillen Gratis Basisdienst en WoonVeilig Beveiligingsdienst

   

  Gratis Basisdienst WoonVeilig Beveiligingsdienst
  €8,95 p/m
  Alarm (de)activeren met de afstandsbediening of via de app
  •  
  •  
  Notificatie bij alarm per app pushbericht
  1 persoon
  6 personen
  Onbeperkt alarmmeldingen per telefoon, sms en email
  •  
  •  
  Automatische systeemcontroles (24/7) en batterij monitoring
  •  
  •  
  Koppeling met thermostaten, slimme verlichting en buurtpreventie app veiligebuurt.nl
  •  
  •  
  Uit te breiden met: Videobeveiligingsdienst (voor in- en outdoor camera)
  •  
  •  
  Garantie apparatuur
  2 jaar
  4 jaar

  Extra uitbreiding: bekijk direct de video-opnames bij alarm

  Het alarm gaat af, maar wat is er precies aan de hand? Met een WoonVeilig Binnen- of Buitencamera zie je direct op je mobiele telefoon wat er aan de hand is en kun je als het echt nodig is hulp inroepen. Ook kan je overal live beelden bekijken en op ieder moment zelf zien dat alles thuis in orde is.

   

  Veelgestelde vragen

  Om te beginnen heb je het WoonVeilig Alarmsysteem nodig. Dit biedt in de meeste gevallen voldoende bescherming tegen inbraak voor de begane grond van een huis of voor een appartement.

  Je breidt het alarmsysteem eenvoudig uit met extra draadloze accessoires zoals binnen- en buitensirenes, rookmelders, koolmonoxidemelders, lekkagemelders, beveiligingscamera’s (voor binnen & buiten), slimme stekkers, paniekknoppen en uiteraard extra bewegingsmelders en deur-/raamcontacten. Met maximaal 160 extra draadloze accessoires kun je het WoonVeilig Alarmsysteem uitbreiden tot de meest complete huisbeveiligingsoplossing tegen inbraak, brand, waterschade én koolmonoxidevergiftiging.

  Het WoonVeilig Alarmsysteem is zo eenvoudig gemaakt dat iedereen het alarmsysteem in 30 minuten zelf kan installeren. Bij de installatie hoef je dan ook niet te boren of draden te trekken in je huis omdat nagenoeg alle accessoires draadloos zijn. De draadloze accessoires worden geleverd inclusief hoogwaardige batterijen die gemiddeld zo’n 2-4 jaar meegaan.

  Installeer je het alarmsysteem zelf en kom je ergens toch niet uit? De WoonVeilig klantenservice staat klaar om je verder te helpen. Ook voor een gratis installatie-advies. Natuurlijk kun je WoonVeilig ook laten installeren door een professionele installateur, met de WoonVeilig installatieservice.

  Met het WoonVeilig Alarmsysteem weet je altijd of thuis alles in orde is. 24 uur per dag, 7 dagen per week en iedere minuut worden het alarmsysteem, de stroomverbinding en de internetverbinding in de gaten gehouden. Mocht de internetverbinding of de stroomvoorziening uitvallen dan ontvang je direct een melding.

  De huiscentrale bevat ook een noodstroomvoorziening. In geval van een stroomstoring zal het alarmsysteem gedurende 8 uur operationeel blijven. Het alarmsysteem kan daarom zonder stroom toch een sirene afgeven tijdens een alarm.

  Zelfs als de batterijen in de draadloze accessoires aan vervanging toe zijn word je daarvan tijdig op de hoogte gesteld.

  Met de WoonVeilig Beveiligingsdienst wordt je huis 24 uur per dag goed in de gaten gehouden. Bij een alarm gaat direct de luide sirene (104 db) in de WoonVeilig Huiscentrale af en worden jij en je contactpersonen direct gealarmeerd per sms, telefoon of e-mail. Zo kan er direct actie ondernomen worden om verdere schade te voorkomen.

  In het geval van een inbraakalarm wordt de eerste contactpersoon direct gewaarschuwd. Vervolgens worden de andere contactpersonen achtereenvolgens geïnformeerd met een interval van 90 seconden. In het geval van een brand- of paniekalarm worden direct alle contactpersonen tegelijk gewaarschuwd.

  Met de Gratis Basisdienst gaat bij een alarm direct de sirene in de WoonVeilig Huiscentrale af en wordt één contactpersoon, de hoofdbewoner, middels een push-bericht gewaarschuwd.

  De WoonVeilig Beveiligingsdienst voorziet in het automatisch waarschuwen van contactpersonen zoals je buren, vrienden en familie en jijzelf. Wanneer deze contactpersonen verdachte zaken signaleren kunnen zij direct contact opnemen met hulpdiensten zoals de politie of brandweer. Natuurlijk alleen in de gevallen wanneer zelf ingrijpen niet mogelijk is.

  Met de WoonVeilig Camera's wordt er in geval van een alarm direct een beeldopname gestuurd naar je telefoon. Door middel van deze opname kun je op afstand zien wat er gebeurt en indien nodig direct hulpdiensten inschakelen.

  De WoonVeilig bewegingsmelders zijn huisdiervriendelijk. Daarom reageren ze niet op huisdieren lichter dan 38 kilo wanneer ze niet hoger komen dan 1 meter. Boven de 1 meter reageert de melder niet tot een gewicht van 18 kilo. Als huisdieren te dicht bij de melder komen, dan zal de melder een alarm veroorzaken.

  In de installatiehandleiding wordt uitgelegd hoe je bewegingsmelders plaatst om een vals alarm door huisdieren te voorkomen.

  Speciale aanbieding voor klanten

  Startpakket Slimme Beveiliging met 50% korting. Nu slechts € 149,-.

  Bekijk aanbod