a.s.r.

Thuis energie besparen met a.s.r. en Essent

a.s.r. en Essent werken samen om huishoudens in Nederland te helpen met verduurzamen. Energiebesparende maatregelen zorgen voor een lagere energierekening én meer comfort in huis. Bovendien verlaagt u de CO2-uitstoot. En dat is goed voor het milieu!

Met de WelThuis Verduurzamingshypotheek van a.s.r. leent u voordelig extra geld voor bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen. Met de gratis PlusJeHuis adviesscan van Essent ziet u binnen een paar stappen hoe u uw huis energiezuinig maakt, wat het kost én oplevert! Ook voor de installatie kunt u terecht bij Essent. Als marktleider op het gebied van zonnepanelen en met ruime ervaring in energiebesparende maatregelen zorgt Essent voor een energiezuinig thuis. 

Als klant van a.s.r. krijgt u de volgende voordelen:

  • Gratis energieadvies op maat
  • Persoonlijk contact met een energieadviseur wanneer u dat wilt
  • Van A tot Z bij één partij, van advies tot en met installatie

PlusJeHuis en bespaar energie

Waarom PlusJeHuis?

  • Gratis advies op maat

  • Persoonlijk contact

  • In 5 minuten klaar

Energieadvies voor mijn woning of huis

Van energieadvies tot installatie

We helpen u graag op weg naar een energiezuinig huis. Daarom PlusJeHuis: persoonlijk energieadvies voor uw woning. Met de gratis adviesscan ziet u al snel uw mogelijkheden. Als u dat wilt, kunt u het energieadvies telefonisch bespreken met een adviseur en regelt Essent de offertes en installatie. Zo start u al snel met energie besparen!

Scan mijn huis

Hoe werkt PlusJeHuis?


icon-1-scan.png
whitespace.png
Doe de gratis adviesscan voor uw huis en ontdek hoe u energie kunt besparen.
icon-2-people.png

U kiest zelf of u met een adviseur de energiebesparende maatregelen verder telefonisch bespreekt.
icon-3-document.png

Wij vragen de offerte(s) voor u aan bij onze servicepartners.
icon-4-calculator.png

Wij regelen de afspraken met de installateur en blijven beschikbaar voor vragen.
icon-5-van.png

De installateur voert de energiebesparende maatregelen bij u thuis uit.

Scan mijn huis

energie-adviseur.jpg

Onze partners

KemkensVolta LimburgIsoprofsEnergiewonen
EnergiewachtEnergiewacht SolarEnergiewacht West
Volta SolarNederland IsoleertZon7
CVtotaal

Veelgestelde vragen

a.s.r. en Essent werken samen om woningeigenaren in Nederland te helpen om de CO2-uitstoot van hun woning kleiner te maken. 

Met energiebesparende maatregelen kunt u uw energierekening verlagen en wordt het comfort in huis hoger. Een lager energieverbruik betekent minder CO2-uitstoot en dat is goed voor het milieu.

Met de WelThuis Verduurzamingshypotheek van a.s.r. en de PlusJeHuis adviesscan van Essent helpen we woningeigenaren bij het verduurzamen van de woning.

Met de gratis adviesscan van PlusJeHuis ziet u in een paar stappen waarmee uw huis energiezuiniger wordt. U krijgt een compleet overzicht van de energiebesparende maatregelen die voor uw situatie mogelijk zijn en die bijdragen aan uw doelstelling om te besparen. U kunt uw advies opslaan, een adviesgesprek met een Essent energieadviseur inplannen of een offerte bij onze servicepartners aanvragen. Wij zijn uw aanspreekpunt van advies tot installatie. 


Essent werkt voor de installatie van de energiebesparende maatregelen samen met haar bestaande servicepartners en met andere zorgvuldig geselecteerde partners.

Het adviesteam van PlusJeHuis is onderdeel van Essent. Essent adviseert op basis van uw woningkenmerken en uw persoonlijke wensen welke energiebesparende maatregelen u het beste kunt kiezen. Essent helpt u bij het aanvragen van de offertes bij onze servicepartners en wij zien er op toe dat de maatregelen goed worden uitgevoerd. De servicepartners zorgen voor de offertes en de installatie van de door u gekozen maatregelen.