Een persoonlijk isolatieadvies
afgestemd op jouw situatie

Zoveel aanbieders, zoveel offertes. Het is begrijpelijk dat dit de keuze lastig maakt. Samen met onze isolatiespecialist neem je de mogelijkheden voor jouw woning door. Onze adviseur vertelt wat het beste bij jouw situatie past. Onze isolatiespecialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van isolatie. Zo ben je zeker van een professioneel en betrouwbaar advies. 


Ja, ik wil een adviesgesprek

Het laatste nieuws over isolatie

Alle belangrijke informatie over isolatie vind je in de Kennisbank.

Warmtetransitie isolatie

Van het aardgas af? Zo staan we er nu voor

De Nederlandse overheid heeft bepaald dat we vanaf 2050 geen aardgas meer mogen gebruiken voor koken, verwarming en warm kraanwater. Dat betekent dat we alternatieven moeten vinden voor het aardgas. Wat is de huidige stand van zaken in onze warmtetransitie?

> Lees meer

Zonnepanelen: btw-aftrek op zonnepanelen

Weetjes over isolatie: de voordelen van isoleren

Het isoleren van je woning heeft veel voordelen. Goede woningisolatie houdt de warmte binnen. Dit bespaart energie én is beter voor het milieu. Wist u dat goede isolatie ook in de zomer voor meer wooncomfort zorgt?

> Lees meer

Zonnepanelen en de waarde van uw woning

Herken een slecht geïsoleerde woning

Wil je energie besparen? Dan is het logisch als je eerst aan het isoleren van je woning denkt. Een goed geïsoleerde woning verbruikt namelijk minder gas en daarmee bespaar je flink op de energierekening. Het geld dat je erin steekt, betaalt zich al snel terug.

> Lees meer over subsidie en financiering